Bun si asa!

Ei bine s'a mai dus un weekend. Bai chiar a fost ok, mi'a placut mult si m'am distrat pe cinste.
In ordinea intamplarilor sa va povestec si voua.

Pai vineri, bucuros ca am mai terminat inca o saptamana de cosmar la liceu, am plecat cu cativa prieteni undeva in Magurele la cateva prietene pe care nu le mai vazusem de o saptamana. A fost frumos ca de fiecare cand ne adunam, vorbim de cine si ce a mai facut, povestim, glumim, radem cu o pofta de nu ai mai vazut asa ceva si ce sa mai ne simtim cat mai bine.


Sambata...ei bine sambata am onorat o invitatie a unei micute prietene ce a implinit frumoasa varsta de 14 ani si pe aceasta cale ii spun a mia oara La Multi Ani Sorina. In prima instanta nu am dat nici un raspuns cum ca as putea sa ajung, pentru ca inainte sa fiu invitat imi facusem alte planuri, insa am reusit sa ajung, ceva mai tarziu cei drept, dar am ajuns. A fost foarte misto, desi la inceput am luat'o usor pentru ca era ceva mai ciudat eu intre atatia...pusti mai mici decat mine, insa ca de fiecare data m'am integrat foarte usor si am devenit unul de al lor. Am dansat pana mi'au iesit ochii din cap. Piesa rezistentei a serii a fost, sper, eu imbracat intr'o femeie, adik ceva asemator cu o femeie, un fel de tentativa de femeie, intelegeti voi. am luat o fusta lunga pana in pamant, o bluza si am gagat in bluza 2 baloane, ce spre bucuria mea aveau forme de inimi si au fost numai bune pentru a simula sanii. Si asa am inceput. Si dai si danseaza si in stanga si in drapta si in sus si in jos, eram peste tot. Pauzele de cateva secunde le umpleam cu cateva guri de vin rosu, ca sa'mi faca inima s'o ia la fuga.
Toata distractia s'a diminuat in jurul orei 2, atunci cand prietenii mei de dans au inceput sa o ia usurel spre casa. Si atunci, ne'am potolit si ne'am pus la masa. Sa nu manac singur, i'am luat pe cei ce mai ramasesera si apoi am inceput sesiunea de povesti, mai mult din partea mea. Mi'a placut sa'i ascult cum povestec ei, adica ele despre pustii de la ele din clasa, cum ca sunt niste obraznici ce cauta orice moment pentru a le pipaii si atunci ele ii plesnesc. Si mi'i sa parut foarte misto, si mi'am amintit de cum era la mine in clasa cand eram si eu ca ei, cum toti baietii alergau fetele in speranta ca apuca si ei un san, si si'o luau peste fata. Imediat ce am terminat de mancat, linistit ca mi'am satisfacut papilele gustative si foamea, m'am dat si eu la vorba si din una in alta, am ajuns sa le povestesc despre relatiile mele, felul zbuciumant in care s'au sfarsit. Avand pe langa mine singurul mascul in varsta de 8-10 ani, ce ma sprijunea cu sufletul, am incercat sa il invat sa nu faca acelesi greseli ce le'am facut si eu. Vorbeam despre "iubitii" ce ii aveau micutele mele prietene si in capatul celalat al mesei se afla o draguta domnisoara ce era mai mare ca mine, ahh sti ce ciudat a fost la inceput, dar ne'am inteles bine.
Aaa poze, da chiar am si poze si ceva filmulete ce dovedesc maetria mea de a ma costuma si a dansa, insa nu cred ca
le voi posta, pentru ca as vrea ca o perioada sa nu imi arat infatisarea, DAR poate intr'un viitor post voi face o sesiune de poze.

Duminica, poi ce credeti m'am trezit in jur de ora 15 si direct pe sticla de apa plata am sarit, ca tare ma mai ardea, si apoi la masa. Am fost atat de lenes astazi incat nici macar nu am iesit si eu afara sa cumpar un buchet de flori mamei mele si surorii mele, dar ma voi revansa.

Una peste alta s'a dovedit a fi un weekend foarte reusit.
Si findca este 8 martie...La Multi Ani tuturor doamnelor si domnisoarelor din lume,

9 comentarii:

Fata din umbra 9 martie 2009 la 14:56  

imi place frate!
ms ms de lma!
app..chestia aia e din:P..The curiouse case of Benjamin Button:)..numai ca am schimbat sfarsitul..:D..in loc de dance am pus write:D

Anonim 9 martie 2009 la 15:41  

super articol.bravo. te-ai distrat pe bune, n-am ce zice. si sa stii k e misto intre pici. am si eu un frate de 4 ani si cv. cu ajutorul lui imi amintesc de copilarie. e super chestia. hai pune si o poza q tn, nu fi rau ;;). kiss

alisson 9 martie 2009 la 20:45  

oh da :D vad ca te`ai distrat nu gluma :D
app vreau si eu id`ul tau, daca nu`l dai aici, ia`l de pe blogul meu, il gasesti la contact, si mai vb.. ;)

Simplu 9 martie 2009 la 21:17  

@ Ah...scuzele mele. Am auzit de filmul asta, il am chiar si in calculator, imi suna interesant, insa nu am gasit inca timp sa'l vad.

@ Ms Nico, sunt la inceput, este ceva nou pentru mine si imi place la nebunie. Te cred, si mie imi place sa stau cu astia mai mici, chiar sunt amuzante povestile lor, si am noroc ca ma integrez foarte repede oriunde. Sa'ti traiasca fratiorul. Poze...hmm...mai vedem. Eu cam fug de poze, pentru ca nu sunt asa fotogenic, imi place sa ma mascaresc in ele :D, cu alta ocazie, promit, i eu ma tin de promisiuni.

@ Alisson a fost o experinta foarte placuta. Da am sa adaug id'ul tau in lista mea. Vorbim :).

Anonim 16 martie 2009 la 23:54  

vezi ca mi-am schimbat adresa blogului:D
http://aniroc06.blogspot.com

>:D<

Simplu 17 martie 2009 la 00:50  

@ Bine ai revenit, chiar imi era dor de tine. Chiar nu puteam sa iti dau comm' si nu stiam ce se intampla, am crezut ca e din cauza blogului meu, dar acum vad ca tu ai facut schimbari. Frumos >:D<.

allé 17 martie 2009 la 20:45  

:] scrii limpede de citit.

Simplu 17 martie 2009 la 21:04  

@ Alle, chiar vrezi?!!! sunt foarte nou in domeniul asta, imi place sa scriu ce'i drept , pentru a asa imi vine foarte usor sa ma exprim, dar si prin viu grai ma descurc :).
Ms ca ai trecut pe aici si te mai astept cu mare placere :).

allé 18 martie 2009 la 10:35  

:)

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate