Dependent de liniste

Ma stiu astfel din totdeauna, insa de ceva timp, mai exact 3 luni, toata chestia asta s'a cam agravat, zic eu.
Imi place sa stau pe intuneric intr'o liniste deplina, asta ma ajuta sa gandesc mai bine, sa meditez asupra greselilor ce le'am facut de'a'lungul zilei ca alta data sa nu le mai repet sau sa imi planific ceva. Ei bine insa de vreo 3 luni nu stiu ce e cu mine. Am in camera un ceas de perete ca tot omul si pentru a nu mai gauri peretii, ca am muncit mult la ei, il tin frumos in biblioteca, din lipsa de alt loc. E si de aici toata problema, bai ticaie intr'un hal...dau ticaie...ma da ticaie de parca mi'ar face mie in ciuda. Eu am somnul foarte usor, sau nu stiu cum sa spun, ideea e ca atunci cand ai pus mana pe mine m'am si trezit, ai strigat odata...sunt in picioare, asa ca pana ce adorm eu am nevoie de liniste si cu ceasu ala tembel nu pot avea acest lucru. Parca imi bate inima in cap la fiecare secunda care trece, astfel in fiecare seara inainte de a ma baga in pat pun ceasul cu...gura...in jos, scot bateria si astfel poate si Simplu sa adoarma linistit :D.
Insa ceasu nu e singuru' care ma deranjeaza. Pana si in timpul zilei, atunci cand galagia este la ea acasa, ma enerveaza foarte multe, cum ar fi:
- TV'u de foarte multe ori.
- Pustii din fata blocului ce nu au stare nici pe frig frate, dar stai ca vine vara...eee sa vezi tipete, urlete, injuraturi de o sa ma faca sa ma urc pe pereti.
- Telefoanele...si acum permiteti'mi un scurt istoric :)...stiti si voi ca odata, nu de mult, exista moda bipurilor...faceai ce faceai dade'ai un bip, sau daca aveai o relatie cu vreo tipa pai sa vezi dracie ca daca nu dadeai un bip iesea cu scantei, bipuri intre vechi prieteni doar ca sa vezi daca ala/aia mai traieste, nu dadeai?!!! asta insemna lipsa de respect...adica ceee!!! te dai scump sau cum? e greu sa dai un bip!...e asta ma oftica foarte tare...suna un telefon pentru 5 secunde, apoi altul inca 5 secunde, unul suna mai mult ca de..are ala credit si nu are ce face cu el. Baaaai si niste melodii de te doare capu' frate.
- Cioflaitu' (de mancare, de guma). Deci asta e criminal. Pur si simplu ma omoara. Fiecare secunda pe care o petrec langa o persoana ce face lucru asta ma face sa innebunesc. Nu voi intelege niciodata de ce aleg oamenii sa cioflaie, in loc de a manca cu gura inchisa, ca asa e frumos nu!
- "Zgomotu' de masele supte" (asa cum spune Ombladon in una din melodiile lui parca). Pai sa vedeti: merg la doctor...ajung la cabinet, acolo ce sa vezi...o ditamai coada. Parca imi faceau mie in ciuda, dupa ce ca ma duc odata la nu stiu cat timp la doctor, atunci se gasesc toti sa vina. Ma nene si incep tot felu' de tipi ciudati sa'si suga maselele. Aoleoooooooooooooooooo simteam ca mor. Am iesit, am intrat, iar am iesit, iar am intrat si tot asa. Parca avea mancarea de o luna in dinti asa sugea din ei.
- Baloanele. Ma enerveaza atat de tare sa aud pocnind baloanele de guma de mestecat.
- Tipii sau tipele de prin orice transport in comun, strada, parc s.a.m.d. care asculta muzica la telefon, insa nu ca tot omu' ci asa...tare...cu el in mana ca de, nimeni nu mai e ca ei. Si macar de ar fi o melodie frumoasa ceva, insa nuuuu domne auzi numai manele de ti se face paru' maciuca.
Cred ca ar mai fi cateva exemple, dar acum doar de asta sunt in stare sa scriu.

Ideea e ca am nevoie de muuuuulta liniste si nu prea se gaseste in jurul meu asta. Mai ales ca acum trebuie sa ma apuc si de invatat si asta ma inspaimanta, am tot amanat inceputu' recapitularilor si atunci cand voi incepe voi avea la fel nevoie de liniste si chiar nu stiu unde am sa merg. Cred ca cea mai buna solutie ar fi la boxa din subsolu' blocului :D.

13 comentarii:

Bek00letz 18 martie 2009 la 00:51  

Bai...deci...esti ciudat :) Adica, incepusei postu' cu ceasul tau din biblioteca...si eram 100% sustinatorul tau numarul 1...mai tarziu un pic insa, m-ai pierdut :(

Nici eu nu suport ceasurile, dar totusi -> imi place sa aud lumea pe-afara (cata vreme nu ma trezeste, adica fac zgomot dupa orele 10-12), Zgomotul de masele supte este al lui Cheloo si nu as putea sa stau in boxa.

Deci...ce facem?! :D

Simplu 18 martie 2009 la 00:59  

@ A scuzele mele lui Cheloo (nu sunt un mare fan :D)...poi ciudat sunt :) cat se poate.
Uite ca poti trai in boxa, am avut un amic ce avea boxa "tunata" foarte misto :)...dfadea chiar si mici petreceri acolo, profitand de faptul ca nu deranjea foarte tare vecinii.

Bek00letz 18 martie 2009 la 01:12  

Pai stai asa...una e sa dai un party la boxa :)) unde am mai participat si eu, si alta e sa iti pierzi viata acolo...intre tevi si umezeala si, eventual, purici... E intuneric mereu...iar linistea aia doar calma nu e...

Recomand sa-ti pui termopane :D

Simplu 18 martie 2009 la 01:34  

Da corect sunt doua chestii total diferite, dar nu toate boxele sunt strabatute de tevi si de toate dezavantajele unui subsol de bloc. Pui un bec, nui problema. E ciudat sa te vad pe tine scriind de intuneric :D tu care radiezi de luminozitate (sper sa ma fi exprimat bine).
Termopane am slava Domnului.

Anonim 18 martie 2009 la 11:20  

fratioare ... sunt intru totul de acord cu tine ... eu ma transform intr`un crizat .. fara de hal in ultima vreme .. ma deranjeaza orice gest , zgomot ..... damn .. :)

Fata din umbra 18 martie 2009 la 14:08  

deci...eu dorm foarte bine:))
Poti sa tai si lemne,nici macar nu clipesc:))..
Insa nici eu nu suport ceasurile..avea mami intr-o zi ceasul ei de mana,atentie!..pe birou la mine..efectiv il auzeam cum ticaie..uff nu suport!
Nu suport zuzaitul mustelor,bleah!Cum prind una cum ii rup capu' :D...certati-ma,faceti-mi ce vreti da' nu le suport!
Cu televizoru' dorm de n-am treaba!
eh,nu suport bocaniturile vecinilor,urangutanii care tipa pa la bloc..cand e program da liniste sa zic asa fratioare..
N-o suport pe mama cand incepe si vorbeste la ora 8 dimineata cu vecina de la parter,cand eu vreau sa dorm!..de parca nu poa' sa coboare 3 etaje si sa vb intre 4 ochi..nu Tibi,ele voresc ca doamnele la telefon ca de!..
N-o suport pe vecina mea dilie de deasupra care se cearta cu 'nea Ion la ora 1 ,precizez 1 nu 13X(....etc...

Bek00letz 18 martie 2009 la 17:47  

Si se presupunea ca eu as fi irascibil, pentru ca m-am lasat de fumat...daaamn! :D

allé 18 martie 2009 la 19:06  

Te-am invitat la o Leapşă !

Simplu 18 martie 2009 la 20:49  

@ Gabr13l ms de sustineretipule :). Dupa ce vine vara sa vezi ca o sa te simti mai bine. Ai mai multa pofta de viata atunci...cred.

@ sHaDoW gIrL presupun ca si atunci cand ar trebui sa te trezesti se roaga omu' de tine ceva timp. Am si eu vecinii de deasupra mea care se cearta indiferent de ora, da' chestia misto la ei e ca atunci cand ies din casa se fac ca nimic nu s'a intamplat si devin din nou acei oameni "importanti".

@ Bek00letz :D simtete bine frate ca nu esti singuru'.

@ allé imediat ajung la tine.

alisson 19 martie 2009 la 00:51  

hai vi sa stam 2 minute pe intuneric? :D amandoi? ca si eu mai am astfel de momente.. cand sunt suparata numai, ca asa nu-mi place sa stau singura, nu suport singuratatea, linistea..prea multa liniste ma sperie =))

Simplu 19 martie 2009 la 01:01  

@ Alisson cu cea mai mare placere :)).
E chiar misto sa stai pe intuneric, in doi, trei, sau cati vrei tu si sa se povesteasca, gen povesti de groaza (mania mea :D).
Una peste aslta e o experienta placuta.

Aisha 19 martie 2009 la 18:54  

mhda...cred ca inteleg cum te simti...mai ales la faza cu ceasul...ai mei sunt asa...ca la mine nu e problema, poti sa treci si cu tancul pe langa mine...nici o sansa sa ma trezesti...Si am auzit o faza de la un tip...cik ii place sa stea pe intuneric pentru ca nu ii mai creste asa repede barba... asta nu ar fi o problema, ca iti place sa stai pe intuneric...da', frate, tu chiar pui totul la suflet?In jurul nostru sunt muulte persoane care mesteca guma intr-un hal de iti vine sa te duci fara invitatie la spitalul 9 dar asta e... cat despre faza cu beep-urile...e chiar naspa, pe bune, si ink mai exista chestia asta... Dar... trebuie sa le suportam si sa incercam sa le ignoram...si maneaua... :-< fara suparare dar s-au inventat casti...chiar daca nu e manea nu e nimeni dator sa asculte ce iti place tie...poate lui chiar nu-i place sau nu are chef de melodia aia...dar aici e o chestie de bun simt elementar si la multi nu prea exista...Incearca sa te detasezi de ceea ce iti face rau...

Simplu 19 martie 2009 la 21:31  

@ Aisha faza aia cu statu' pe intuneric ca astfel nu itimai creste barba am auzit'o si eu de multe ori, e o gluma doar :), cei drept e cat de cat funny.
Bip'urile am obs si eu ca inca mai exista, dar fata de cum era acum un an sa zic, e o performanta. Acum doar cuplurile ce isi mai dau bipuri. Cel mai frecvent motiv pe care eu l'am auzit este: "ii dau bit lu' iubi sa stie ca am ajuns la scoala"...foarte aiurea.
De pus la suflet...da, pun, si inca foarte mult :)...asa sunt eu.
Poi aia cu telefoanele cum mai sufera de ei daca asculta la casti!...au ei parea ca nimeni nu mai e ca ei si ca sunt foarte tari daca fac asta.

Ms de sfat...pai asta incerc sa fac, dar sti cum se spune: poti sa fugi, dar nu te poti ascunde.


App ms ca ai trecut pe aici si te mai astept :).

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate