Earth Hour

Cum mai toate lucrurile de pe lumea asta au o zi aniversara, de ce nu ar avea si Pamantul una! Si ca sa vedeti ca pana si de ziua lui tot la noi se gandeste,pentru ca nu ne va rapi foarte mult timp, are o singura dorinta si aceea de a sarbatorii cu totii alaturi de el o singura ora, sambata 28 martie de la 20:30, in intuneric.
Da fratilor, ati citit bine...in intuneric, asa ca fiti solidari si stingeti luminile, scoateti orice aparat electrocasnic din priza si inchideti'va telefoanele.
Mergeti in Piata Constitutiei, de exemplu, acolo unde Sistem va sustine un concert unplugged sau faceti orice va place voua, atat timp cat respectati aceasta initiativa.

Acesta este filmuletul facut de Dan Fintescu la initiativa lui Zoli de la Sistem.

So!?...Tu ce faci de Earth Hour?!


6 comentarii:

Bek00letz 19 martie 2009 la 01:02  

Dudu...vezi ca ai o leapsa la baiatu :D

alisson 19 martie 2009 la 01:03  

interesanta chestia asta.. chiar nu stiam despre ea, aseara ma auzit ceva la FK dar nu stiam despre ce era vb, acum vad si la tine, si am inteles mai bine :) si mi se pare ceva foarte tare, desi nu multi vor tine cont de asta, parca nu ar exista :) sa vezi ce fac sambata seara =)))) cum se stin toate luminile prin casa =))) se ia curentu dintr-o data >:)

Simplu 19 martie 2009 la 01:19  

@ Bek00letz ok frate :), cum se spune in cazul asta ms?! :)

@ Alisson ma bucur ca ti'am fost de ajutor.
Ms...m'ai facut sa ma simt si eu bine :).

Bek00letz 19 martie 2009 la 01:43  

@alisson: ai sa razi, dar multa lume se va implica in chestia asta...si poate ca o sa iasa chiar misto. Oricum, daca ai avea o pila la RENEL ar fi perfect :D

alisson 19 martie 2009 la 10:30  

@simplu am facut asta? atunci ma bucur :D

@Bek00letz dar nu pot sa zic ca ,(virgula) cred ca cel putin jumatate din populatia, hai sa zicem romaniei se va implica in chestia asta.. daca atunci se ia curentul fortat de la centrale =))) Da poate :P

Anonim 27 martie 2009 la 17:03  

Mi se pare super misto ideea. Daca as avea un telescop m-as catara pe un deal si m-as minuna de cate frumuseti ascunde cerul "neluminat artificial". Abia astept sa merg si sa privesc de sus orasul in intuneric. Desi, nu toata lumea e destul de deschisa la minte sa se implice. Sa speram, insa, ca o vor face marea majoritate :)

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate