Prima mea Earth Hour

"Am sarbatorit" Earth Hour in Piata Constitutiei asa cum imi propusesem de cand am aflat de aceatsa initiativa. Sistem a sustinut un...mini concert foooaaarte reusit. Mie unu' mia placut foarte mult, de fapt sunt sigur ca toti cei ce au fost acolo sau simit bine.
Abea astept sa apara ceva poze, filmulete, pentru ca s'a filmat destul de mult si au fost facute destule fotografii. Am filmat si eu cateva secunde acolo, insa prefer sa nu postez filmuletul pentru ca imaginea e de proasta calitate...deci pare rau frate.
Un elicopter a survolat zona aproape tot timpul, facand poze "60'ului" format din oameni cu lumanari in mana.
Se pare ca oamenii au fost receptivi si s'au prezentat la concert in numar destul de mare (cateva sute) pentru a doua oara, insa pentru prima data...in strada sa spunem.

Imi pare rau ca nu a durat concertul mai mult, insa ma bucur ca totusi s'a intamplat. Si poate la anu' totul va fi de o amploare mai mare. Asta seara s'a dovedit ca se poate.
Ceea ce m'a surprins foarte tare a fost stingerea luminilor din Casa Poporului, cu mici exceptii ca nu a fost chiar in bezna. Poate ca la anu' isi vor lua mai multi inima in dinti si vor stinge luminile. Mie mi'ar placea sa vad strazile in bezna, ar fi ceva, pentru o ora!? a?! ce ziceti?! Bine...imi inchipui ca asta nu s'ar putea intampla, insa s'ar putea rarii luminile, adica un stalp aprins aici, cativa stinsi si tot asa...intelegeti voi ideea!

A si stiti ce mi'a mai placut?!...au avut un telescop. Da pe bune!...ar fi fost frumos sa ma uit si eu prin el, insa am lasat'o balta cand am vazut cat era de lunga coada. Daca as fi stat acolo...presupun ca ar fi trebuit sa astept in jur de cateva ore buune.

Una peste alta...Earth Hour s'a dovedit a fi foooaaarte tare frate. Sistem au fost cat se poate de buni, au "cantat" foarte misto si atmosfera a fost placuta. Cu siguranta ca si anul viitor voi sarbatorii Earth Hour si voi incerca s'o promovez mai mult in jurul meu

PS...va intreb pe voi, cei ce ati vazut meciul in loc sa faceti o fapta buna: A meritat sa va uitati?! Eu unul am vazut putin din meci si pe bune ca m'am enervat foarte tare.

19 comentarii:

Bek00letz 29 martie 2009 la 00:42  

"
PS...va intreb pe voi, cei ce ati vazut meciul in loc sa faceti o fapta buna: A meritat sa va uitati?! Eu unul am vazut putin din meci si pe bune ca m'am enervat foarte tare."

Dude, nu asa se pune problema...Era de inteles ca asta se va intampla. Sper doar ca cei care au vizionat meciul au stat cu lumina stinsa, sau macar s-au strans mai multi.
De exemplu, la mine la bloc au iesit in gradina cu televizorul si au stat vreo 15 persoane.

Ar fi putut sa stinga felinarele macar in zona Casei Poporului...dar in fine...la anu'. Btw, pare rau ca nu ne-am vazut...dar, vor mai fi ocazii :D

Simplu 29 martie 2009 la 01:00  

Da frate stiu, poate ca se intelege aiurea, stiu ca nu ar fi putut tot romanu' sa stinga luminile, insa ma gandeam asa la cei ce au ales meciu' in defavoarea concertului, atat cat a tiput el, chiar a meritat, pe bune.

Da la asta ma gandeam si eu cand am vazut ca se sint in Casa Poporului, macar perimetru ala, pe o raza de sute de metrii...ceva acolo, nu se intampla nimic rau daca faceau asta...dar n'ai cu cine!

Da si mie imi pare rau, chiar vriam sa ne vedem. sHaDoW gIrL mi'a spus sa te pup din partea ei daca ma intalnesccu tine :).

Bek00letz 29 martie 2009 la 01:02  

Ma faci sa ma bucur ca nu ne-am vazut =)) .

Simplu 29 martie 2009 la 01:28  

Eram sigur ca asta va fi reactia ta :)). Chiar i'am spus ca o voi face in caz ca nu fugi de mine :)).

Fata din umbra 29 martie 2009 la 11:58  

despre ce vb voi doi aici baieti...?
ce sa zic..io am stat pe intuneric...meciu' cred ca a fost neinteresant..
se dadu ora yupiiiiiii

Anonim 29 martie 2009 la 12:13  

eii bine ... eu am fost cel mai castigat . Am fost afara .. pe intuneric .. o plimbare binemeritata , nu am vazut nici meciu' si ma bucur nespus , ca acum inca mai aveam draci .. si , si .. cam atat :)) 2 in unu ! :) ..


ps: Sper ca te`ai distrat .. :)

ORGANIZATOR ZBB 29 martie 2009 la 21:26  

Salut. Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam, insa deocamdata este o buna modalitate de transmitere a unei informatii. Apelam la oameni inteligenti din blogosfera si care pot in acelasi timp sa fie promotori ai acestui fenomen in Bucuresti. INSCRIE-TE LA ZIUA BLOGGERILOR BUCURESTENI ( PE ZBB-2009.RO AI FORMULARUL DE INSCRIERE ) si vino alaturi de noi la festival impreuna cu cat mai multi prieteni. Da acest mesaj mai departe in blogosfera.Vor fi premii, petreceri, multa distractie si nu in ultimul rand o mare gasca de bloggeri cu care poti lega prietenii. Fiecare blogger inscris va primi cadou, saptamanal o invitatie de doua persoane la Eurocinema. Te asteptam
Multumim.

Simplu 29 martie 2009 la 23:19  

@ sHaDoW gIrL se pare ca a fost si prima ta Earth Hour :), la cat mai multe :) si da, dupa cum se stie meciul a fost aiurea :|, pacat.

@ Gabr13l bravo tie prietene.

@ ORGANIZATOR ZBB mi'ar placea sa particip, insa nu cred ca o voi face, intrucat blogari din Bucuresti nu prea cunosc.

Aisha 30 martie 2009 la 11:36  

macar daca Romania castiga... poate nu imi parea rau... dar asa... am mai stat si cu televizorul deschis degeaba... :(

Aisha 30 martie 2009 la 11:40  

hm... azi am avut curiozitatea sa iti citesc profilul... Vroiam sa iti urez de pe acum mult succes si sa devii un bun psiholog, dedicat muncii... Multa, multa bafta... :*

Simplu 30 martie 2009 la 22:48  

@ Aisha asta e, ghinion...poate ca la anu' vei stinge luminile :).
Ms mult de urare, esti draguta.

Freckles 31 martie 2009 la 20:09  

Fusei si eu in Piata, stiu ca toata lumea zice pe net de vreun telescop, dar eu nu am vazut. :(

Simplu 31 martie 2009 la 22:51  

@ Freckles respect tie pentru asta...telescopu' era undeva in stanga scenei...acolo unde era coada aia imensa :).

Unknown 31 martie 2009 la 23:20  

hmmm...eu am avut parte de o "Earth hour" mai neasteptata.Adica aveam de gand sa fac o plimbarica, sau ceva de genu.Dar am avut probleme cu calcu.Si a venit un coleg sa-mi reinstaleze windows-u, iar in timp ce calcu si-a facut treaba noi am stat pe intuneric la o poveste;))

Simplu 31 martie 2009 la 23:33  

@ PinkDaisy draguuut :), ma bucur ca ai onorat acea ora, bravo tie. La cat mai multe :).

AL3`x DeVille 1 aprilie 2009 la 09:25  

eu n-am avut parte de Earth Hour...m-am uitat la meci :( si-mi pare rau...

Simplu 1 aprilie 2009 la 20:40  

@ DeVille pai vezi mai prietene, dar asta e faptu' a fost consumat, ai ocazia anu' viitor sa te revansezi ;).

Cristina 4 aprilie 2009 la 22:16  

si eu am participat la earth hour si ma simt chiar bine ca am facut acest lucru....in acea ora am cantat stand in pat:)totul era bezna.....a fost foarte placut

Simplu 5 aprilie 2009 la 00:33  

Ma bucur, bravo tie, e chiar foarte misto sa stai pe intuneric :), sa asculti muzica, ma rog in cazut tau sa canti :), e si mai frumos daca ai si cativa prieteni alaturi, distractia e pe cinste astfel.

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate