PRO...divertisment de calitate

Sa incepem mai ciudat. Incercati sa faceti un joc de imaginatie si inchipuiti'va martea fara Mondenii, miercurea fara Cronica Carcatasilor si duminica fara Divertis si In gura presei cu Mircea Badea!


...



Ei?! Cum e?! E bine asa?! Eu nu cred!

Ei bine dragii nostrii politicieni incearca sa adopte o alta lege din multele ce ii privilegiaza doar pe ei, ca si cum parerile care conteaza in aceatsa tara, democratica spun ei si asa se presupune a fi, sunt doar ale lor.

Asadar, daca vreti sa vedeti in continuare aceste emisiuni la TV, semnati petitia.

9 comentarii:

alisson 24 martie 2009 la 10:40  

cea mai mare aberatie pe care am auzit-o in ultimul timp :|:|

Anonim 24 martie 2009 la 11:59  

corect alison

Anonim 25 martie 2009 la 10:59  

zis si facut ... :)

S3my 25 martie 2009 la 13:36  

ce vor politicienii e o totala prostie, si nici n-o sa se intample . DAR , eu unul nu consider Cronica, Mondenii , Divertis etc umor de calitate... adica, erau la un moment dat, dar acum , sunt varza, nu mai sunt nimic decat niste cartofi. [ tot ce era bun, se afla in pamant ] In plus , diverits... a luat-o in jos rau de tot, cronica... sa fim seriosi, amuzante sunt greselile celorlalti, nu prosteala lui huidu si gainusa, iar mondenii... ei bine, la mondenii nu m-am uitat decat de vreo 3 ori si nu pot spune c-am ras aproape deloc , dar deja o dau in alte lucruri care n-au legatura cu articolul tau :P

Simplu 25 martie 2009 la 20:29  

@ Gabr13l multumim!

@ S3my da sper sa ai dreptate, sa nu se intample. Eu unu' nu am sa inteleg niciodata persoanele ca tine care spun "ca nu mai sunt ce au fost odata". Eu nu stiu ce vrea sa insemne asta la voi. Gandeste'te ca "atunci cand erau mai buni" asa cum spui tu, aveai o alta varsta, bine nu sunt multi ani de atunci, dar cu siguranta modul tau de a percepe lucrurile ce se intampla in jurul tau s'a schimbat intr'un fel sau altul. Ideea e sa te faca sa zambesti, sa te simti bine atunci cand te uiti la TV. Sunt sigur ca nici unul dintre cei ce fac asemenea emisiuni nu si'au propus sa faca omu' ce se uita la ei sa moara de ras, ca niciodata nu se va intampla asta. Nu poti spune ca atunci cand te uiti nu iti smulg macar un zambet!

Unknown 25 martie 2009 la 20:59  

eu am semnat:D
imi pare bn d cunostinta shi mie Simplu:*

Simplu 25 martie 2009 la 21:06  

@ PinkDaisy bine ai venit la mine, ma bucur :).

Anonim 27 martie 2009 la 17:08  

Si ce vor sa bage in locul lor?? Emisiuni cu politicieni, sa ne arate cat sunt ei de inteligenti si de interesati de tara asta, care si asa este de cacat? Sau vor baga noi emisiuni OTV like? Oricum, altceva decat stiri, filme, stiri, reclame si iar stiri nu tare este.

Apropo, am semnat.Va sustin!

;)

Simplu 27 martie 2009 la 21:52  

@ Deyu cine stie...
Multumim pentru sprijin :).

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate