Intrebari...Raspunsuri si Amintiri

Cand citi titlu asta...ce va vine prima data in minte?! Un oracol cumva!!! Eu unu' da, ma gandesc la un oracol cand vad cuvintele de mai sus.

Azi am dat un search printre toate caietele mele (ce a mai ramas din ele, ca sunt varza toate) in speranta ca imi voi gasi ceva materiale pentru atestat si am dat peste niste oracole de cand eram mic. Si m'am asezat frumos in cur si am inceput lectura. Am uitat imediat de atestat si mi'am petrecut ceva timp citind din el si amintindu'mi diverse chestii.

Bai ce de intrebari si ce de raspunsuri pe acolo, ca sa nu mai vorbesc de amintiri. Stai sa o luam usor:
- Intrebarile: erau niste intrebari fooaarte simple. Gen...'cum te numesti?' 'cati ani ai?' 'ai iubit/a?' 'iti plac animalele?' etc. etc...
- Raspunsurile: ei bine astea erau care mai de care. De la 'ce te intereseaza pe tine' pana la 'lasa ca iti spun eu doar tie'.
- Amintirile: woa aici erau numai bazaconii. Nici in ziua de azi nu pot sa imi dau seama de unde si pana unde aceste, asa zise amintiri. Si aici va voi arata cateva exemple...

"Draga mea chiftea prajita
In untura rumenita
Ai parul ca coada vacii
Cand te vad m'apuca dracii"

"Stau pe scaun ma gandesc
Cum sa fac sa te'ntalnesc
Si gandindu'ma la tine
S'a rupt scaunu' cu mine"

"Sus pe deal in cimitir
Stau mormintele in sir
Daca faci misto de mine
Am un loc si pentru tine"

Legat de aceste amintiri am si eu una, asa de om in necunostinta de cauza. Deci prima data cand mi'i s'a oferit un oracol spre completare, am ajuns si la rubrica 'amintiri'. Debusolat, imi spune'am in gand...'frate...pentru ce vrea o amintire de a mea, dar fie'...asa ca am tratat totu' ca atare. Asa am inceput eu sa insir o amintire de a mea. Facusem eu ceva pe atunci, avusesem un conflict ceva si il povestitsem cap-coada. Dupa ce am terminat, am inapoiat oracolul, iar in urmatoarele minute, toti cei din jur radeau de mine si imi spune'au cum de pot fi atat de bleg incat sa scriu asa ceva intr'un oracol. Oricum a fost fun pe atunci, mi'a placut intotdeuna sa fac lumea sa rada, chiar daca asta inseamna sa ma fac de ras. I like that, it's in my...character.

Chiar ma bucur ca am l'am gasit si "il voi pune bine" sa il pot citii si peste alti 6, 7 ani, sa ma bucure si sa imi aminteasca, intr'un fel sau altu', de copilarie.

Deci oracolul asta il adaug cu siguranta colectiei mele copilaresti, in care se mai regasesc: un joc pentru TV si muuulte dichete (stiti voi jocurile alea Nintendo sau ceva de genu, eu am un fel de tastatura), spinere, titireze, albume cu diferite abtipilduri si cine stie ce s'o mai gasii pe acolo.

Iar acum intrebarile mele pentru voi:
1 - Voi ati avut vreodata un oracol ?
2 - Aveti o astfel de colectie "copilareasca" ?

25 comentarii:

Anonim 28 aprilie 2009 la 11:27  

Era nebunie mare cu oracolele .. :) " hai.. completezi si tu aici o pagina?":)) nebunie ce sa mai .. si de asemeni o perioadsa foarte misto :P

Fata din umbra 28 aprilie 2009 la 13:01  
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Fata din umbra 28 aprilie 2009 la 13:02  

am si eu:))
sti..eu trebuia sa plec in Suedia si sa raman acolo..de plecat am plecat..viza nema..:D
Si am un caiet numai cu amintiri scrise si desenate de colegii mei:)
plus oracolele:))
Oricum sunt aminnitri frumoase:)

Myriam 28 aprilie 2009 la 14:50  

hmmm.....cred ca am avut un oracolo prin clasa a 5 a. atunci eram toti foarte disperati dupa asa ceva si ne bateam care sa completeze prima/primul. in orice caz, erau niste vremuri bune din care am cateva amintiri placute. cu privire la colectie..pana acum vreo 2 ani inca imi pastram la loc de cinste papusile barbie cu care ma jucam cand eram mica. acu...acu au cam disparut toate:)

PDAC 28 aprilie 2009 la 14:55  

Salut , salut , salut !
Ai un blog foarte simpatic .
Un schimb de linkuri ?
Astept un rapuns ..

Unknown 28 aprilie 2009 la 18:50  

vaiii ce vremuri erau cand completam in oracole:X:X:X uite daca tot mi-ai amintit tre sa vad cand merg acasa daca le mai am:) stiu ca mai am vreo 2 caiete cu amintiri, dar de oracole nush;)) cat despre colectii mai am cateva rochite pt papusi confectionate de mine si ceva opere de arta(desene):))

Anonim 28 aprilie 2009 la 22:14  

N-am avut niciodata eu oracol, dar in copilarie am completat cu duiumul.

Dar nu mai tin minte cu ce. =))

Simplu 28 aprilie 2009 la 23:20  

@ Gabr13l sti ce era mai important...sa completezi the first :P.

@ sHaDoW gIrL prietene da esti umblata nu gluma. Cand pleci de acasa, de langa prieteni, de langa locurile natale...orice lucru, oricat ar fi el de nesemnificativ ar fi te ajuta foarte mult.

@ Life-no Fantasy ehh, ce vremuri ha!?

@ PDAC da tipule...nu ma deranjeaza cu nimic link'ul tau in lista mea.

@ PinkDaisy ai sa vezi ca te va distra 'lectura' :). Ai inclinatii de designer?!

@ copiiiiubirii bai ce sa zic...ai pierdut...poate e prea mult spus, dar intelegi tu ideea...nu e cu rautate app :). Credema ca nici eu nu stiu ce scriam pe acolo, dar sunt sigur ca erau fel de fel de bazaconii.

Anonim 29 aprilie 2009 la 12:30  

Simplu .. ad frate ...oracolu' era un must have , ce sa mai .. dementza curata :))

Unknown 29 aprilie 2009 la 16:13  

da de unde inclinatii de designer?:)))poate aveam pe atunci,dar s-au pierdut cu timpul:)))deja is batrana;))glm:D

Myriam 29 aprilie 2009 la 18:14  

vremuri vremuri. uram oracolele...dar totusi mi-am facut si eu unul la un moment dat....si inca nu stiu de ce. cred ca am fost influentata de ceilalti...

Anonim 29 aprilie 2009 la 20:49  

cred ca acum vreo 4 ani stricam caietele numai pentru asa ceva:)) deja nu trecea o luna ca iar imi faceam alt oracol.si acum le mai am pe unele si le recitesc cu placere de fiecare data cand ma apuca asa...dorul de clipele alea de copil dement :))

Simplu 30 aprilie 2009 la 00:29  

@ Gabr13l true true :).

@ PinkDaisy a da asta cu "atunci cand eram mic" o inteleg si eu. Pe atunci faceam si eu pe doctoru'.

@ Life-no Fantasy nu stii?! Pur si simplu...daca ei aveau de ce nu ai fi avut si tu..ca doar nu cerea de mancare, greu de facut nu era, de intretinut nici atat, de persoane care sa completeze in el nu aveai cum sa duci lipsa...deci pur si simplu.

@ Cristina Cîrstea app de caiete stricate. Eu unu' sunt genu' ce prefera lucrurile bine facute si asta inseamna ca daca as fi gresit ceva acolo, cand il 'alcatuiam' muream daca nu il faceam din nou. Astfel am stricat multe caiete...si erau mici greseli prostesti, dar pur si simplu nu le puteam trece cu vederea.

Anonim 1 mai 2009 la 21:26  

@ Simplu,la fel si eu :) orice gresala,oricat de prosteasca era ea presupunea inceperea unui nou caiet

Stefy 8 mai 2009 la 14:19  

era criminal cu oracolele =)) jur am din cls a 4-a pana in a 8-a =)))))) pf.....deci =)))) sunt foarte tari cand le citesc ma prapadesc de ras =))

Simplu 12 mai 2009 la 01:00  

Wow, mai Stefy da' cred ca ai avut diiiitamai caietu' nu! :))

Anonim 12 mai 2009 la 01:20  

eu cand eram mai mica, faceam, cred, ca 2 oracole pe fiecare an :D numai cand vedeam k erau mazgalite de colegi :))

Anonim 12 mai 2009 la 01:21  

hei! nu stiu ce are de nu apare nicku :( offf , ce ma streseaza :((

Simplu 12 mai 2009 la 01:47  

E atunci e bine :)). Altii, gen eu, il refaceam de mult mai multe ori :P. Norocoaso :).

Anonim 12 mai 2009 la 02:53  

ehee imi doresc si acum sa dau timpu inapoi:D

Simplu 12 mai 2009 la 17:21  

Mai sincer as vrea si eu asta, insa doar pentru scurt timp, ceva gen o saptamana acolo :).

Anonim 13 mai 2009 la 21:25  

pai da, ca cu cat crestem uitam de copilarie :)

Simplu 14 mai 2009 la 01:53  

E hai nu gandi asa. Uite eu ma simt copil facand diferite lucruri. Poti fi copil cand vrei tu, asta e alegerea ta. Nu prea se uita, e ca mersu' pe bicicleta :).

Ce spui de asta ?

Anonim 27 septembrie 2009 la 13:34  

1 - normal :)) cine n'a avut? :-??

2 - am o colectie de biletele din timpul gimnaziului, vederi de prin locurile pe unde am fost, bilete de la muzee, zoo etc... oricum, uitandu'ma printre ele iti trezesc niste sentimente foarte frumoase, deci n'as putea zice ca o astfel de colectie sa fie "copilareasca"... cu toate ca banuiesc ca tu i'ai zis copilareasca, datorita faptului ca iti aduce aminte de copilarie :D

Unknown 9 decembrie 2020 la 17:45  

Eu fac un oracol si sunt în cautare de intrebari😅

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate