Strike Two

Sa o luam de la inceput. Acum vreo 2 ani, poate mai bine, intr'o seara, eram la o bere cu inca trei persoane. Bem, vorbim, radem, mancam o aluna, o maslina ceva acolo, iar bem, iar vorbim, radem din nou...deci ati prins ideea. Putini ametiti, dupa o zi obositoare si acea bere, iesim din local, iar la 2 secunde in urma noastra, doi trepadus trogloditi, incercau sa tina pasul cu noi. Ametiti, mult mai bine decat noi, grabesc cativa pasi, ne prind din urma si cu o obraznicie iesita din comun, ne cer ei noua frumos telefoanele ca altfel ne vor bate. Ok, pana aici totul bine. Zambind, dam sa plecam, insa baietii nostrii erau foarte insistenti, asa ca au inceput sa traga de noi. Ok, totul normal pentru un cartier din Romania pe timp de noapte. Insa apoi baietii in cauza incep sa arunce cuvinte grele, celei mai nepotrivite persoane ce se afla acolo. Aici calmul meu s'a dus dracu' si am luat atitudine. In scurt timp au inceput sa zboare pumnii cu destinatie, corpurile noastre. Interesant a fost faptul ca la inceput acesti pumni au fost dati/primiti aproape ca in filme, acolo unde vine unu, mananca bataie, vine urmatorul, la fel si el...s.a.m.d.

In timp ce noi ne imparteam pumnii, partea feminina a grupului nostru fuge catre sectia de politie, iar in cateva minute trei masina erau langa noi. Nu am sa inteleg niciodata pentru ce au trebuit atatea echipaje, totusi frate, era o simpla altercatie, dar ma rog, poate erau oamenii plctisiti, din lipsa de actiune, cine stie, merg si ei acolo unde stiu ca nu au mult de munca. Si ajungem la sectie. Pe atunci inca minor, vine tata intr'un suflet la sectie. Speriat, incerca sa inteleaga ce s'a intamplat. Au urmat niste declaratii, si gata, in jur de ora 01:00 si ceva era acasa.

Ok, acum strike one, consta in primirea unei citatii dupa un an, de la cele intamplate, cum ca suntem chemati la sectie pentru a recunoaste baietii. Doua probleme:
1 - pozele ce ne'au fost aratate, erau pozele lor de buletin, facute ovident la paisprezece ani, insa pe atunci baietii aveau cam saptisprezece sau optisprezece ani si totusi dupa un an si unde mai pui ca atunci era noapte, o strada foarte putin luminata, deci...va rog.
2 - ne pun ei pe noi sa dam o noua declaratie cu ce s'a intamplat atunci. Ok, am scris'o nu m'a durut mana, dar de ce a trebuit inca odata nu stiu, problema mea fiind ca nu mai stiam ce am scris in urma cu un an de zile, dar domnu' politist, om cu suflet, ne'a ajutat, asa ca a inceput sa ne dicteze, ca la clasa I-a, vechea declaratie. Deci inca odata aceleasi lucruri, asa de n'ar mai fi.

Iar acum, strike two, la inca un an si ceva, am fost din nou chemati, cum ca trebuie decat sa semnam o declaratie. Pentru ce...doar ei stiu. Problema e ca majoritatea celor implicatia atunci muncim, asa ca nu stim cum o vom scoate la capat cu asta, dar supravietuim.

Culmea ar fi, ca dupa inca un an, sa primesc amenda pentru tulburarea linistii publice, asta asa..de n'ar mai fi, sa dea bine la dosar. Ma astept la asta, dat fiind faptul ca mi'i s'a mai intamplat sa fiu scos tap ispasitor.

Ca sa vedeti prieteni cum lucreaza politia romana si mai ales pentru ce isi bat ei capsoarele lor dupa atata vreme, in timp ce ar trebui sa rezolve lucruri mai grave.

33 comentarii:

Fata din umbra 13 aprilie 2009 la 23:47  

mama cat ai scris
!

Fata din umbra 13 aprilie 2009 la 23:50  

:))
traim in Romanica prietene
se pare ca au loc multe intarzieri:))
e ceva in rate ma'ntelegi:))

Fata din umbra 13 aprilie 2009 la 23:51  

app..du-te matale la setari si scoate verificarea cuvintelor ca nu-mi place sa ma chiorbesc la cuvintele alea far' de inteles...repejor..daca vrei:D
pizzzzzzz

Fata din umbra 13 aprilie 2009 la 23:51  

e ca menstruatia dar pe timp indelungat:))
buna asta=))

Simplu 14 aprilie 2009 la 00:01  

Comm' 1 - Pai mult de spus prirtene :).

Comm' 2 - Muuulte lucruri le'am primit in rate, atat bune cat si nebune :P.

Comm' 3 - Nu inteleg despre ce cuvinte vorbesti, iar acel "verifica cuvintele" nu este activat, ca sa spun asa...poate e vreo eroare, vedem pe parcurs.

comm' 4 - Foarte buna asta. :))

Fata din umbra 14 aprilie 2009 la 00:10  

deci...la tine nu apare dar eu cand iti dau comment trebuie sa scriu cuvantu' pe care mi-l arata ..intelegi...si am o lene..!

Fata din umbra 14 aprilie 2009 la 00:12  

re comm 1:ok prietene..imi place
re comm 2:e naspa in rate..iti spun eu ceva naspa in rate:))
re comm 3:ok..vedem:D
re comm 4:la naiba,ma bucur...
re comm 5:o sa scutur si lenea,da' e mai frumos asa:D

Simplu 14 aprilie 2009 la 00:23  

Gata mai prietene. Am cautat si am gasit 'buba'. S'a rezolvat. Sti, acum fie vorba intre noi...si pe mine ma cam sacaie acea setare atunci cand dau cometarii altora (am observat ca tu ai scos'o de ceva vreme), dar nu mi'am dat seama ca era si la mine, so my bad :).

re re comm' 1 - pai mai prietene, spune'ai ca tu citesti printre randuri, ca nu iti place atunci cand e mult scris...acum iti place?1 de ce aceasta schimbare ?!
re re comm' 2 - hmm, deja sunt foarte curios sa aflu, te tin minte fi atenta :P
re re comm' 4 - ma bucur ca te bucuri ca ma bucur :P
re re comm' 5 - uneori e benefica, tine'o acolo cea timp, totusi e vacanta, se accepta :).

Fata din umbra 14 aprilie 2009 la 00:42  

re re re comm 1:cred ca era vb de altcineva..se poate..sunt schimbatoare..asa ca vremea:D
re re re comm 2:sa nu uiti sunt antena!
re re re comm 3:ai uitat sa re re l comm 3!
re re re comm 4:ma bucur ca ne bucuram!
re re re comm5:sa vezi ce de comentarii primesti acum:>..ms muuult...oricum cred ca sufar de lene acuta;))
comm 6:te pup:D:D:D...dulce:">

Simplu 14 aprilie 2009 la 00:51  

re re re re comm' 1 - posible,...schimbatoare ca vremea, asta suna atractiv, adica nu esti niciodata asa, esti intotdeauna asa si asa :)
re re re re comm' 2 - uit destul de des, dar lucruri destul de nesemnificative, iar asta e un lucru semnificativ, asa ca iti dai seama ca nu o voi face :)
re re re re comm' 3 - nu am uitat, dar nu mi'a venit inminte nici o replica :P
re re re re 4 - ma bucur ca ne bucuram impreuna :P
re re re re 5 - pai e bine, imi amintesc ca asta mi'ai urat la inceput nu!...:)) vezi ca mai exista si aia cronica si din cate stiu e mai grava decat acuta...be careful.
comm' 6 - eu te'am pup, love si big hug :).

Fata din umbra 14 aprilie 2009 la 00:53  

re re re re re comm 1,2,3,4,5 ok:D
si re re com 6:love:">....un hug colosal(ehh sunt mai tare ca tine)
:>:>

Simplu 14 aprilie 2009 la 00:58  

re re re re re re comm' 1, 2, 3, 4, 5 - ok si eu :))
re re comm' 6 - (la mine e re re...la tine trebuia doar re :P) stai sa vad daca am inteles...adica tu esti mai tare ca ai primit si un hug si eu nu, sau cum?!

Bek00letz 14 aprilie 2009 la 01:53  

Stai usor amigo...tulburarea linistii publice n-ar fi o problema. E doar contraventie. Nasol ar fi sa va bage la instigare la violenta si vatamare corporala...ca e vorba de penal.
Ce sector si ce sectie?

Bek00letz 14 aprilie 2009 la 01:53  

Ah, si grija mare la ce semnezi, ca s-ar putea sa nu fie chiar in concordanta cu adevarul ;)

Simplu 14 aprilie 2009 la 02:06  

Nu sunt in cunostinta de cauza, insa ai dreptate.
Voi citi cu atentie, iti dai seama, ms de precizare oricum.
Tipule...sector 5, sectia 19...de ce intrebi?!

allé 14 aprilie 2009 la 12:39  

tztz

d'astea faci, Simplule ?
cu politia ?

tztztz

allé 14 aprilie 2009 la 13:37  

simplllllllluuuuuuuuu;

mi-am schimbat templateul blogului.

come and watch out.

Anonim 14 aprilie 2009 la 14:28  

pff .. se mai intampla .. oricum , urata treaba .. las' ca treci u peste asta prietene :)

Simplu 14 aprilie 2009 la 20:49  

@ allé de felul meu sunt pacifist, dar daca asa a fost sa fie..m'am conformat situatiei. Daca nu injurau persoana respectiva, poate alta era situatia.
Ok, voi trece sa vad.

@ Gabr13l da sa sti, se intampla si la case mai mari, dar la mine :P.

Fata din umbra 14 aprilie 2009 la 22:08  

nu eu sunt mai atre ca sunt mai darnica:)),,,si iti dau un hug colosal..ma'ntelegi pac pac!
intra pe mess..avem de vb:D

Simplu 14 aprilie 2009 la 22:18  

Pare rau pentru tine prietene, dar eu te'am hug primul asa ca...te rog, si inca unu' big :).

Voi intra, promit.

Anonim 14 aprilie 2009 la 22:30  

dar ce rost mai aveau declaratiile alea???in fine...sistemul asta din romania se duce usor usor de rapa,daca nu s-a dus deja si trebuie sa deschid eu ochisorii sa vad acest lucru....in fine,sper sa nu am parte niciodata de politie,declaratii si chestii de genu dar ma framanta si pe mine o intrebare: CUM AU REACTIONAT PARINTII TAI PRIMA DATA CAND AU SOSIT LA SECTIA DE POLITIE IN NOAPTEA ACCEA?SI CUM AU REACTIONAT DUPA UN AN,RESPECTIV DUPA INCA UNUL SI CEVA,CAND A TREBUIT SA FACETI DIN NOU VIZITELE (DE CURTOAZIE)PENTRU DECLARATII?

Simplu 14 aprilie 2009 la 22:42  

Sa o luam usor...

Declaratiile se dua indiferent de ce ai facut. Fie ca esti un simplu martor, pagubit, agresor s.a.m.d.
Sistemul...! pai asta o ia la vale, se mai ridica putin (dar foarte putin) apoi iar la vale i tooot asa.
De fapt sunt mai multe intrebari acolo :)...deci:
La sectie a venit tata. A fost speriat cand ne'a vazut si nu ia spus lu' mama unde se duce cand a primit telefonul si a plect de acasa pentru ca mama e destul de...sperioasa :P. Si cand am ajuns acasa si m'a vazut, a ramas putin socata de cele intamplate. Capu' spart si un fel de hematom la barbie...si o amorteal foarte ciudata si dureroasa a partii stangia corpului, timp de o luna si ceva, fapt ce a determinat'o pe mama sa ma tarasca la spital si ce crezi?! eram ok, logic.
Dupa pimul an, mama s'a speriat din nou, iar tata mi'a spus sa am grija ce fac, atata tot...Eram de major pe atunci.
Acum au fost putin deranjati si nimic mai mult.
Doar in acea seara a venit tata dupa mine, pentru ca eram minor si nu aveam voie sa parasesc sectia, insa apoi am fost singur, major fiind :).

Deci lamurita ?!

Myriam 19 aprilie 2009 la 00:23  

mda. cam asa se lucreaza la noi. un alt exemplu mai mic si nesemnificativ e atunci cand mergeam la plimbare cu o prietena pe strada si in spatele nostru era o tipa cu un caine ce-i drep mare dar simpatic. dupa vre0 5 minute opreste langa noi o masina de politie si un politai babalac ii zice tipei sa ii puna lesa cainelui. eu inteleg ca astea-s regulile dar ce naiba?...daca acel caine era periculos il mai aducea in oras si il lasa sa se plimbe liber printre atatia oameni?

Bek00letz 19 aprilie 2009 la 16:08  

Ma gandeam ca poate stiu pe cineva pe-acolo...atata tot :)

Simplu 19 aprilie 2009 la 22:41  

@ Life-no Fantasy cica asa isi fac ei treaba. Amenintand si vorbind de sus, cred ca rezolva ceva.

@ Bek00letz bun, deci ai sau nu relatii pe acolo ?!

Bek00letz 20 aprilie 2009 la 01:51  

Bai deci...ca sa zic asa....umm... nu :(

Simplu 20 aprilie 2009 la 23:04  

E omeneste ;)

Anonim 21 aprilie 2009 la 12:13  

Hristos a inviat prietene ! :) si hai mai baga post`uri !

Fata din umbra 21 aprilie 2009 la 23:27  

mai traiesti fratele meu?
te omoara bac-ul asta..
Posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza,posteaza!

Simplu 22 aprilie 2009 la 00:09  

@ Gabr13l Adevarat A Inviat tipule...vine si postu'.

@ sHaDoW gIrL supravietuiesc :P. Inca nu ma omor cu bacu :D, poate incep de saptamana viitoare. Pur si simplu am profitat de vacanta, atat cat mi'a mai ramas din ea.

Anonim 22 aprilie 2009 la 02:23  

Fraier sa fi sa te omori cu bacul. Invata-ti, dar nu exagera ;)

Simplu 22 aprilie 2009 la 13:16  

Pai ce m'a prostit foamea sa ma stresesz...neaaa sunt relaxat, incerc doar sa dau impresia ca ma omor, pentru mine e destul de 'sanatos' sa fac pe prostu'.

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate