1 Mai (lung...putin)

Ehhh...se pare ca a cam trecut si ultima 'mini vacanta'. Abea dupa bac ce voi putea sa ma bucur si eu de o noua vacanta, pana atunci ciuciu frate.

Fiind 1 mai "muncitoresc", logic a fost sa avem zi libera, Astfel toata lumea a incercat sa sarbatoreasca asta cat mai frumos cu putinta, cu fast, alea alea, asa cum ii sta bine romanului.

Eu unu' am preferat sa stau linistit, stiind si ca va ploua. Asta pentru ca ploaia ma dezgusta, atunci cand sunt in mijlocu' ei, cand sunt la adapot...ploua tata...ca putin imi pasa :). Inca odata mi'a fost demostrata zicala cum ca "de ceea ce iti e frica nu scapi"...si chiar asa a si fost. Intr'un tarziu am iesit din casa (mai de buna voia, mai impins de la spate, mai cu japca). Pana sa ies eu logic ca nu plouase...mama natura a pastrat acest fenomen exact pentru moment cand voi iesi eu :...fir'ar. Si deci am fost udat...ba udat...da sti cat de udat?!...foooaaarte udat...pai daca aveam si chilotii uzi! Ca, na, eram imbracat de vara. A da si freza, ce sa mai...nici nu se mai putea numi freza. Oricum, ajuns la destinatie m'am uscat, am luat un calorifer electric in brate si da'i Doamne cu calduraaaaa...yeeh.

Sambata a fost cam la fel, din punct de vedere meteorologic, DAR am avut de onorat o invitatie. Un foarte bun amic, Pustu, a implinit 18 ani si pentru a mia oara...La Multi AAAAAAAANi Pustule...Deci prilej de fete dragute, zbantuiala, bautura si ceva mancare. A plouat in draci aproape toata noaptea, da' nimeni nu iesea din ploaie. A fost un party al dracu' de special, ca pana acum nu am mai facut unu' atat de...ud. Singura chestie care m'a deranjat a fost faptu' ca freza se strica, dar ma stergeam repede, o aranjam putin si inapoi la party. De ce a fost ud?!...simplu, pentru ca a ploaua muuult si pe jos, cu toate ca era nisip, la cat l'am batatorit noi, apa s'a strans, formand mici baltoace pe alocuri, DAR no problem prieteneee a fost mai fun asa.

Duminica a fost zi de odihna...refacere. Ne'am reparat cat de cat, sa fim in stare sa ajungem inapoi acasa.

Cam cu asa ceva mi'am umplut eu timpu' de acest 1 mai "muncitoresc"...cei drept putin mai prelungit.



Imi i'au libertatea de a ma lauda cu: ..."cred ca am gasit'o!"... Atat deocamdata. Mai multe detalii pe parcusr. Now we're just play'n si nu sunt genu' care sa se imbete cu apa rece.

22 comentarii:

Myriam 4 mai 2009 la 19:39  

hmm. mie imi place ploaia...imi place sa ma uit cum ploua....imi place sa stau in mijlocul ploii...si multe alte lucruri ce implica ploaia. e cam ciudat dar nu stiu....intotdeauna am simtit un fel de liniste cand stateam in ploaie:)

Fata din umbra 4 mai 2009 la 20:16  

uhh..baibi ma-nseli huh?
si daca ea citeste ..sa stie ca glumeam:D
prietene..m-ai innebunit cu freza ta..
si cand mai intrii bre' pe mess:X
da' halatu' cat e halatu'?

Myriam 4 mai 2009 la 21:02  

nu imi vine sa cred k am avut dreptate in legatura cu vremea...de fapt...doar m-am uitat la o prognoza meteorologica chiar inainte de a scrie postul pe blogul nost...oricum,cel putin,desi ploaia te-a facut ca pe o pisica(scz ,motan:D)ud,te-ai distrat pe cinste de intai mai...good for you:D(Myriam)

alisson 4 mai 2009 la 21:34  

si la mine a inceput sa ploua pe la sfarsitul zilei..dar ma bucur ca m-am distrat pe parcursul zilei prin padure cu niste prietene :D apoi o urmat o seara lunga :D si tot asa.. :P

Anonim 4 mai 2009 la 21:52  

Ok .. pai succes iti urez de pe acum ... :) si in legatura cu ploia .. da,stiu cum e :))

Simplu 5 mai 2009 la 19:05  

@ Life-no Fantasy presupun ca mai sunt ca tine, nu se poate sa fi singura si nu cred ca e prea ciudat, e doar o alta activitate ce se poate in timpul ploii, un alt lucru din acele multe (mici, nesemnificative) care fac viata mai placuta.

@ sHaDoW gIrL e hai prietene, nu o lua asa...metaforic vorbind :P. Nu prea cred ca citeste, nu stiu daca a aflat de blogu' meu inca, insa daca vede cu atat mai bine, e un motiv in plus sa aiba incredee, desi nu imi prea fac griji in privinta asta. Cat despre faptu' ca ai glumit se intelege, pentru ca e o persoana cu..."cap, brate, trunchi, picioare si coloana vertebrala" :).Pe messenger...presupun ca in seara asta :), iar despre halat...ei bine la mine se gasesc preturi pentru orice buzunar, dam si pe datorie daca, cumparatorul prezinta interes, bun simt si incredere :).

@ Myriam una rea, alta rea, ca nu se putea sa mearga totu' bine. Era bine sa fii putut si eu sa ma usuc la fel de repede ca un motan, dar ghinion.

@ alisson sincer si mie mi'i s'a parut ca a trecut destul de greu noaptea (sambata spre duminica).

@ Gabr13l ms mult tipule si te cred, esti unu' din acei prieteni de suferinta :P.

Anonim 5 mai 2009 la 21:17  

Deci m-ai intrecut :)) pe mine nu m-a udat asa de tare.Sincer,cu ploaia aia cu tot eu m-am distrat,desi am cam racit puuutin.Dar nu-i nimic...Se reface.La multi ani amicului tau.

Simplu 6 mai 2009 la 21:00  

E vezi, ti'am spus eu :). Pai insanatosire grabnica atunci si ms in numele amicului :).

Anonim 6 mai 2009 la 22:01  

Mersi Simplu:* tocmai acum ma incalzesc cu o pastila :))

Simplu 6 mai 2009 la 22:45  

Cu multa placere >:D< Cristina, da' ia incearca sa dai peste gat si un ceai, styiu e aiurea nici mie nu imi place da' poate iti face bine :).

cristina 6 mai 2009 la 23:21  

Si yo am avut parte de un 1mai foarte umed pana la piele ,a fost o ploaie frumoasa mia placut,la inceput alergam spre casa sa nu ma ploaie dar pana la urma am renuntat, am mers la voie si am primit placere de la ploita...:d Daca nu eram cu prietena posibil nu mi se parea atat de frumoasa ploaia...

Simplu 6 mai 2009 la 23:25  

Ma bucur pentru tine. Sa sti ca multe lucruri, din viata de zi cu zi, sunt muuult mai placute atunci cand sunt facute in 2 :). Parerea mea.

Fata din umbra 6 mai 2009 la 23:34  

aha..da' oricum sunt suparata..stii motivul nu>:P
pupici:*:*

cristina 7 mai 2009 la 14:57  

Sunt deacord cu parerea ta,important ca acel de langa tine sa-ti fie drag...si placerea vine si din acel moment cand ai parte de compania lui...:)

Simplu 7 mai 2009 la 18:12  

@ sHaDoW gIrL fac ce fac si tot o fac :|.

@ cristina ce sa spun, mintile luminate gadesc la fel nu! Hai laudate cu mine :).

allé 8 mai 2009 la 19:46  

:D
oooo;
mai multe detalii nu ne dai ?
sper să...fi găsit-o!

Anonim 11 mai 2009 la 10:58  

Si eu am fost udata de potopul de 1 mai... a fost nasol:( La tine insa a iesit si rainbow-ul de dupa, metaforic vorbind:) Iti dorez succes cu fata pe care ai intalnit-o! Poop:*

Anonim 11 mai 2009 la 11:00  

doresc, nu dorez:)) m-a ametit primavara asta, nici sa scriu nu mai stiu:D

Anonim 11 mai 2009 la 11:01  

cred ca pregateam `urez` sau `doresc` ... si a iesit un cuvant mutant:))

Simplu 12 mai 2009 la 01:03  

Norocosu' de eu :)).

Ce primavara mai ca la mine e deja vara, de mult, bine asta in mentalitate, in dulapu' de haine, alea alea sti tu. Tu ori esti indragostita, ori adormita sau poate 11 e o ora matinala pentru tine, so te inteleg prietena si eu sunt asa uneori, deci don't warry :).

App de rainbow, chiar am avazut unul acum cateva saptamani, in padure. Nu mai vazusem unu' de muuuult.

Anonim 15 mai 2009 la 02:05  

Si tot nu ne-ai zis de noua EA. Pai e frumos, mai? Intai ne starnesti curiozitatea si dupa aceea ne lasi cu ochisorii in soare?:)
Vreau sa vad povesti de iubire pe aici, da?:D Stiu ca sunt cicalitoare, dar ador love story-urile, si mai ales perioadele acelea de `just playing`; inceputurile sunt intotdeauna cele mai misto. So... share with us!! :)

Simplu 15 mai 2009 la 02:25  

Eu sunt un tip destul de curios din fire, asa ca vreau sa va molipsesc si pe voi :D.

Toate la timpul lor ;). Chestia e ca nici nu prea am timp de scris in perioada asta :|. Oricum poate ca o sa imi iasa totu' bine si vor aparea si astfel de post'uri :).

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate