Ocupat si nu prea

A inceput sa se cam puna presiune pe mine. Asta nu ma deranjeaza prea mult, sincer, insa la un moment dat ma cam satur si eu. Bacu'...pai fir'ar bacu' masii ca m'am saturat de el si nici nu a inceput bine. Deci oriunde as merge:
Diversii: - Baaaaaaaai tu ai bac anu' asta nu!
Simplu: - Da :
Diversii: - Si cum e, cum te simti, invati, e greu?!!!
Simplu: - Aiurea, inca nu realizez, de la "nu cat ar trebui" spre "deloc", e greu cu presiunile.
Diversii: - Pai bine bine, da' ce te faci?!
Simplu: - Pai psiholog zic eu!
Diversii: - Atunci invata si ia bacu'.
Simplu: - Da'l dracu' ca mai e o sesiune si in toamna, nu!
Diversii: - Esti nebuuuun. Nu vrei sa'l iei din prima?!
Simplu: - Cine nu ar vrea! Insa daca nu se poate, pai atunci nu se poate prietene.
Diversii: - Ba' se poate daca inveti.
Simplu: - Hai sa'ti spun ceva. Sti tu cum e aia, tind eu sa cred ca e o lege nescrissa a firii omenesti, care spune cam asa: daca puterea de asimilare materia de'a lungul anilor, e foarte greu sa se intample asta acum. Deci cam asta se intampla cu mine prietene.
...Si dialogul continua...

Eu sunt genu' ala care prefera sa taca si sa'si faca treaba asa cum poate si cum stie el. Nu pot sa spun ca nu invat, dar nici nu ma omor ca de... Si de aici si frustrarea asta cu presiunile puse. Bai daca eu stiu ce am de facut, de ce sa ma mai cicalesti!? A da, sa fi sigur ca fac totu' ok, ai spune tu, dar eu zic sa nu, ca la mine nu e cazu'.
Plus ca mai am si atestatu' asta "Determinarea umiditatii graului si orezului". Am stat ca prostu' si sunt cam in criza de timp. Mult de scris, de invatat si foarte putine sursele de unde sa imi iau tot ceea ce am nevoie. A si sa nu va aud cu "netu' frate" ca am cautat de dracii m'au luat. Deci nu se gaseste orice pe net. Cam toata luna asta mi'o ocum numai cu atestatu' si pana la sfarsitul lunii credca trebuie sa fie dat deja si sper sa se intample asta, sa nu trebuiasca sa ma duc cu mila pe la directoare :D.



In alta oridine de idei...weekendu' asta am avut party din nou de party. De data asta nu in noroi :P. Deci pe aceasta cale:
- La Multi Ani Denisa si Primaru' -
Se cam respecta o alta lege nescrisa a firii omenesti care spune ca la omu' sarac nici boii nu trag. Deci dupa ca ca e criza si banii se gasesc cat de cat mai greu zilele astea, mai apare cate unu' care spune:
- Ce crezi?! E ziua mea :D vi da?!
- Ai uitat cu cine vorbesti, calendar ambulat e al 'n'-ulea nume al meau :D...ia ghici normal ca vin :).
Dar apoi ma trece fioru' ala ciudat pe sira spinarii care ma face sa spun:
- Au, party...au, cadou...auuuu de unde bani!!!
Dar suntem oameni mari si ne descurcam.

Deci cam greu cu bloggingu' luna asta. Chiar am vreo doua idei pentru doua posturi diferite, ce se vor arata dupa perioada asta, ca nu am timp sa scriu. Pana atunci, om traii si'om vedea si din aceeasi categorie, noi sa fim sanatosi ca boala vine :).

27 comentarii:

Fata din umbra 12 mai 2009 la 06:40  

si eu ma aflu printre diversii:D
so...imi e somn prietene..ma scoala fetita(pisicuta)..si imi e somn:((
o zi buna s bafta!

Anonim 12 mai 2009 la 10:30  

Da frate,stiu cum e,presiunea asta ... da' las ca o sa fie bine .. si apropo LA MULTI ANI DENISA SI PRIMARU'!!! :)

Myriam 12 mai 2009 la 12:56  

pai.....ce sa zic. bafta la invatat! (Haylie)

Myriam 12 mai 2009 la 16:21  

Eu nu iti urez bafta la invatat(nu k nu as vrea sa iei bacul,ci pentru ca vad k deja intrebarile si succesurile si lalala-urile alea ale bacului te calca pe nervi).Oricum probabil esti ff busy...si eu am avut examene anul trecut,dar acum sunt pe program aproximativ lejer pentru urmatorii patru ani.Oricum...iti doresc sa intri la psihologie si ...vreau sa aflu si eu cum e p acolo(Myriam)

Simplu 12 mai 2009 la 17:29  

@ sHaDoW gIrL aoleu prietene da' la ora 6 esti pe net, wow. Se putea altfel, putea sa ghicesc asta :). E lasa prietene ca e bine ai un ceas desteptator in carne si oase :). O zi buna si tie si si mai multa bafta.

@ Gabr13l ms in numele lor :).

@ Haylie thx girl.

@ Myriam cam tot ce e legat de bac ma enerveaza in ultimu' timp. Tu ce faci?! Ce facultate?! Nici un job, nimic?
Am sa'ti povestesc cum e :).

Myriam 12 mai 2009 la 20:01  

Paai...Simplu,trebuie sa iti zic...sunt la...liceu:))si nu am fost pe cls a XII-a...inca ...ok,nu rade,sunt oarecum cam...d 16 ani...si eu ma gandeam la ceva pe psihologie...doar k nush ce sa aleg.Cat despre job,vreau sa imi gasesc unul pe timpul verii acum ca am varsta legala pentru un job part time....(M)

Anonim 12 mai 2009 la 21:35  

ma bucur ca te-ai distrat week-end-ul asta.La multi ani celor doi si din partea mea si ai grija la Bac....Nici mie nu imi place sa ma sacaie cineva : "invata invata....",pana la urma stiu eu ce fac.Mult succes

Simplu 12 mai 2009 la 22:51  

@ Myriam multi inainte girl, nu rad stai linistita, e ceva foarte normal sa te gandesti din timp la viitorul tau, asta da dovada de maturitate, deci jos palaria. Cat despre job, mult noroc, ca vei avea nevoie, ca vezi bine cat de greu se gasesc astfel de job'uri mai ales acum.

@ Cristina da io :)). Ms in numele lor :). Cat despre bac, ms la fel. Sti cum e, de ceea ce iti e frica de aiai nu scapi. Daca nu ne place sa fim sacaiti, de aia o fac mai rau..damn :|.

Anonim 13 mai 2009 la 21:31  

Daca stai sa te gandesti, presiune este peste tot, deci fi putin mai indiferent cu cei din jur si gandestete la tine mai mult, chiar daca e bacu. Normal ca trebuie sa inveti si pentru bac dar cu calm si de drag ca o sa termini liceu :D

Simplu 14 mai 2009 la 01:47  

Te referi la presiune in general?1 Sau pe un anumit subiect?!

Sunt destul de indiferent, insa nu cat ar trebui. Si punand in balanta...eu si ceilalti...ma gandesc mai mult la ceilalti decat la mine, bine aici trebuie sa precizez si faptu' ca acei "ceilalti" la care ma gandesc mai mult decat la mine sunt limitati.

Anonim 14 mai 2009 la 17:12  

hm....o sa dau si eu de bac peste vreo cativa ani si vad eu atunci stres:)

Myriam 14 mai 2009 la 19:16  

Tot eu...doar alt blog:D

Simplu 14 mai 2009 la 22:00  

Stres?! Cine a spus de stres, hei nu e asa...chiar de loc, mai ales daca ai 2 parinti care nu uita sa iti aminteasca in fiecare zi ca viitorul tau e in joc si ca de aici inainte totu' se va schimba...bla bla..deci cine a zis ceva de stres neaaa :D

Anonim 15 mai 2009 la 02:11  

Toti suportam aceleasi dialoguri stupide ori de cate ori terminam gimnaziul, liceul sau facultatea. Anul trecut am terminat facultatea si au urmat intrebarile:`Ce ai de gand sa faci acum?`, `Dai la master?`, `Unde lucrezi?`... Iar cand se vor epuiza si astea, va urma `Cand te mariti?`, `Cand faci copii?`, etc.. Cred ca fiecare etapa isi are intrebarile ei tipice si ale naibii de enervante :)

Simplu 15 mai 2009 la 02:16  

Corect si ultimele intrebari cred ca ar fi:
"Ti'ai scris testamentu'?!"
"Vrei la azil?"
"Da nu mai mori odata?!"

Anonim 15 mai 2009 la 10:06  

in cazul asta...foarte bine. ziceam de stres pentru ca amjoritatea persoanelor pe care le cunosc si care dau bacul acum, sunt extrem de stresat. :)

Anonim 15 mai 2009 la 15:21  

de fapt era ,,majoritatea'' si ,,stresate'' :))

Simplu 16 mai 2009 la 16:11  

@ hayliehayl era o ironie ce am spus eu acolo mai sus :D.

alisson 17 mai 2009 la 17:32  

invata si ia-l din prima.. esti ca mine, taci si faci ;) si e cel mai bine.. nu trebuie sa stie toti ce faci tu.. oricum.. mult succes!!

Anonim 18 mai 2009 la 15:57  

Daca te intelegi bine cu directoarea, de ce nu ai merge s-ai ceri putin ajutor? :)

Simplu 18 mai 2009 la 18:28  

@ alisson ms la fel si da, uneori chiar merg pe premisa cum ca nu toata lumea trebuie sa stie ce si cum fac eu. Bine, depinde mult si de ceea ce fac :).

@ NeverEnding depinde la ce te referi cand spui "daca te intelegi bine cu directoarea". Probleme cu ea nu am avut, deci ar trebui sa avem o relatie ok, desi am noroc ca stiu sa vorbesc frumos, asta poate m'ar ajuta, insa pe langa vorbele mele, mi'ar mai trebui si vreo cateva sute de euro si cum eu nu prea mai dispun de finante in perioada asta, e cam greu tipule.

allé 22 mai 2009 la 18:44  

ioi
înţelegggg; am întâlnit destui oameni care sunt mai stresaţi ei de bac decât cei care chiar îl dau...

dar tu... SĂ ÎNVEŢI ! să-l iei din prima şi... cu notă mare, da??? :)

Simplu 24 mai 2009 la 22:28  

Da da, usor de zis, greu de facut :D. Sa zicem ca invat, ma chinui acolo, da mie ce imi iese la afacerea asta ha! :D

allé 25 mai 2009 la 17:44  

nu gândi aşaaaaaa !

Simplu 25 mai 2009 la 21:32  

Pai de ce nu as gandi asa! Cine mai face ceva moca in ziua de azi?!

Anonim 3 iunie 2009 la 01:31  

Ma bag si eu ca musca-n votca si-mi dau cu parerea, desi am dat bacul acum 3 ani, dar mie una mi s-a parut mai usor decat tezele. Si nu sunt singura care a avut aceeasi parere. Am fost intradevar intr-o clasa in care se cerea mult, si un liceu asemenea, dar totusi...bacul a fost usor frate! Cel mai greu e cu stresul si cu 99% din oamenii pe care ii stii care-ti spun constant "Da' frate, tu ai bacul anul asta!"...De parca nu ai stii si singur asta:))

Simplu 4 iunie 2009 la 00:06  

Mai ce se zic...am prieteni ce spun cam aceleasi lucruri ca si tine, dar sti ca toate astea difera de la an la an si de la om la om. Mai si daca mai am putin noroc si de libertatea de "a ma inspira" de ici de colo :D, ar fi si mai bine.

Esti libera si in acelasi timp invitata mea sa te bagi oricand doresti ;).

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate