Prietena sau Prietena

Cred ca sunt intr'o oarecare dilema. Nu mi'i se intampla prea des asa ceva. Adica, de obicei stiu ceea ce vreau sa fac, ca e bine, ca e rau, il fac, asta dupa ceva meditatie asupra chestiei respective si bineinteles tinand cont si de ce mi'i se sugereaza (mai mult sau mai putin).
Prietena sau Prietena...asta e dilemea mea. Oare cum o fi mai bine, asa sau asa! Frate da' ma gandesc de ceva vreme la asta si ce crezi?!...am mai patit o astfel de chestie si a fost cam asa: inainte de a fi prietena, a fost prietena si dupa asta tot prietena a ramas, pana si in zua de azi. Deci mica asta "experieta" ar trebui sa ma incurajeze sa fac ceea ce trebuie, DAR TOTUSI...cum e frate mai bine!
Nu mi'ar placea sa imi pierd o prietena, doar pentru...o prietena. Decizii decizii.
Oricum, fac eu pe dracu' in patru si tot fac ceva, bun sau rau, ramane de vazut :D.

Ce vreau de la voi...! Pai mi'ar placea sa citesc parerile voastre despre asta:
1 - Cum e mai bine...Prietena sau Prietena?! Merita sa iti pierzi o prietena, pentru a o face pe aceeasi prietena...prietena?!
Dezbatem subiectu' asta ?! :D Deci...sondaj de opinie :P.

Parerea mea...pai uite ce zic eu. Depinde foarte mult de cat de bine comunica persoanele in cauza. Daca ei se inteleg, atat ca prieteni cat si ca prieteni, pe partea cealalta, eu consider ca totu' e ok. Bine si gandindu'ma la o eventuala despartire a celor in cauza, continuarea simplei relatii de prietenie ca si cea de dinainte, tine doar de ei sau cel putin de unul dintre ei. Adica, frate daca nu se poate convietuii impreuna...pai atunci asta e, revenim la ce a fost, ca era bine.

Cam atat ma duce capu' la ora asta :D si o exprimare mai bune de atat, nu cred ca puteam oferii.

9 comentarii:

Anonim 20 mai 2009 la 10:42  

uff...grea faza cu prietenia asta.Eu zic....parerea mea,daca tii mai mult decat la o prietena,merita sa risti pentru ca daca nu risti vei sta mereu cu gandul :"Mai dar oare daca era altfel?"
Un alt pas important e sa discuti cu prietena si sa vedeti daca va intelegi foarte bine spre a continua cu o relatie de prietenie mai stransa.Pentru inceput comunicati,dati-va seama daca sunteti potyriviti unul pt celalalt,analizeaza asta foarte bine si apoi,poate lucrurile vor evolua de la prietena la prietena.
Good luck si sa ne anunti si pe noi ce faci!;)

Anonim 20 mai 2009 la 11:28  

Uhmm ... si eu am intampinat "problema" asta. Ideea e ca poate sa fie si ok,poate fi si un pic aiurea. Acuma depinde de voi,de cum gasiti subiecte comune.. da' banuiesc ca asta n-o sa fie o problema avand in vedere faptu' ca sunteti deja prieteni. Mai e un pas pana la "transformare" .. si eu sunt increzator ca vei face ce trebuie,si ca o sa fie bine.. si hai, sa ne tii si pe noi la curent... :-)

Anonim 20 mai 2009 la 14:36  

greu greu....
am patit si eu ceva asemanator dar nu cred ca e chiar ca in cazul tau. dupa parerea mea, ar trebui sa fii foarte sigur inainte ca prietena ta sa devina prietena ta. treaba e ca dupa ce se va intampla asta, o sa tina o periaoada de timp, apoi o sa reveniti din nou la statutul de prieteni (probabil), dar nu o sa mai fie totul la fel. am simtit pe propria-mi piele toate ostilitatile, schimbarile in relatia de prietenie pe care ati avut-o inainte sa devina prietena ta. eu am facut greseala asta (o consider greseala pentru ca imi placea mai mult cum era inainte) si totusi....nu o regret asa de mult. nici nu stiu cum sa explic...nici macar nu stiu cum sa imi explic mie, dar parerea mea e ca ar trebui sa faci ce iti dicteaza inima, dar si mintea. trebuie sa fii constient de consecintele pe care le poate avea schimbarea asta...si sa fii pregatit sa le intampini orice ar fi:)

Myriam 20 mai 2009 la 17:27  

Mhmm...dificil...dar...sfatul meu....nush...eu de-as fi iin locul tau as mai astepta...o prietenie nu e la fel ca o prietenie dupa o relatie de...prietenie mai neprietenie k sa zic asa...dupa aia poate nu o sa fie la fel...e clar,tipa e speciala,dar...uneori nu tot ce zboara sa mananca si oricum...daca nu merge....oare ti-ar placea tie sa iti povesteasca de altul care o fascineaza pe respectiva pentru k tu esti un ''prieten''asa de bun,desi iti place inca de ea?Mie mi s-ar parea oarecum penibil...oricum,totul depinde de tine,Simplu...totul de tine;)

Unknown 20 mai 2009 la 22:45  

hmmm...foarte grea decizia asta:-? am trecut si eu prin ceva asemanator...ma intelegeam foarte bine cu un coleg de grupa, si intr-o seara am iesit la o plimbarica, cum ieseam noi de obicei...si tot povestind, m-am trezit ca ma saruta. Si am fost impreuna...in seara aceea doar. Pt ca a doua zi am hotarat de comun acord ca mai bine am ramane doar prieteni ca inainte. Si nu regret ca nu am mers mai departe pt ca acum e totul ca inainte, poate ne intelegem chiar mai bine. Cu toate ca ne mai amintim noi de seara aceea...;)) acum...nush ce sa zic totul depinde de tine, de voi de fapt...bafta si asteptam vesti:*

Kiss 21 mai 2009 la 20:47  

Pai merita,va veti cunoaste mai bine :)

Fata din umbra 23 mai 2009 la 09:30  

pai depinde de tine..daca iti este cu adevarat prietena..si tu vrei sa-ti fie prietena..eu zic sa o intrebi..si ea..ca o prietena adevarata iti va spune ce si cum..eu asa gandesc:)..si nu o sa o pierzi daca iti este prietena:)

Anonim 24 mai 2009 la 15:07  

Daca ea vrea si tu vrei sa fiti mai mult decat prieteni, pai nu vad ce v-ar putea opri! Oricum, dupa o relatie, greu se reia amicitia dinainte, asta e clar. Depinde ce o sa simtiti atunci, deci nu te gandi prea mult la ce o sa fie dupa. Daca iti place mult si vezi ca e reciproc, mergi inainte! Daca ea vrea `just friends`, n-are rost sa-ti faci iluzii aiurea. Dar asta o sa afli numai discutand deschis cu ea.
Si inca ceva: parerea mea este ca o amicitie foarte apropiata si adevarata intre un barbat si o femeie nu exista. De fiecare data exista o atractie de o parte sau de alta, fie ea si neexprimata. Amicitiile intre relatiile de sex opus functioneaza bine fara o apropiere prea mare, pentru ca atunci intervine atractia de care spuneam.
Anyway, eu zic sa treci la atac :)

Ella :) 31 mai 2009 la 00:51  

Eu am fost asa...cu un prieten. Nu a prea mers treaba si am ramas prieteni dar...nu prea ajunge un "comment" pentru poveste :)

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate