And I'm back

Frate...nu pot sa cred cat am stat departe de messenger (desi nu sunt un prea mare fan al lui), blog si internet in general.

Simt ca trebuie sa imi cer scuze. Deci da...imi cer scuze. Era vorba sa revin dupa examene, dar nu am mai putut. Motivu'...pai au fost cateva, nu doar unu'. Mai bine facem asa. Insir cateva chestii ce le-am trait in ultima perioada de cand nu am mai dat nici un semn. Deci:

1 - Ultima mea zi buna, dateaza inca de pe 20 iunie. Exact weekendu' ala dinaintea examenelor. Atunci o buna pretena si-a serbat majoratu'. Bai si ce m-am distrat si cat am mai baut. App de baut, muuult timp de acum inainte nu voi mai bea coniac. din cauza lui am pierdut 2 ore de party. In timp ce eu eram cautat de zor peste tot, pana si pe langa balta (ca era una aproape), ca le era frica sa nu fi cauzut pe acolo pe undeva, eu zaceam langa wc si varsam de zor, in timp ce pamantu' se invartea sub mine. ziua de dupa a fost groaznic de grea si lunga.

2 - Examenele au fost ok. Cat se poate de ok, avand in vedere ca am picat bacu'. Nu a fost deloc cum ma asteptam eu sa fie. Am reusit sa iau note destul de bune. Pot spune ca sunt multumit de ele, de unele. Faptu' ca am picat, m-a dezamagit foarte tare, drept urmare ceteva zile nu am vrut sa aud de nimic. Am fost pur si simplu nervos, insa am incercat pe cat posibil sa nu ma descarc catusi de putin pe cei din jur. Am incercat sa trec peste frustrare prin citit si stand singur eu cu mine si gandurile mele. Mi-a fost de folos asta, pentru ca acum pot sa spun ca asta e. Sper sa-l iau in urmatoarea sesiune. App, maine dimineata trebuie sa merg la liceu sa ma inscriu, daca vreu sa intru in sesiunea urmatoare.

3 - Cum faptu' ca am picat bacu' nu era de ajuns, m-au podidit niste dureri de rinichi ce m-au facut sa stau la pat un timp si m-au cam impiedicat sa fac pre multe. Ghinionu' meu, iar am interzis la Pepsi Twist Lemon. Nu stiu daca am mai spus, da' am mai avut astfel de dureri ce m-au bagat in spital sub perfuzii pentru o zi si app de asta tin sa multumesc serviciului de ambulanta ce m-a lasat sa astept 2 ore jumatate cu rinichiu in mana. Noroc ca am prieteni.

4 - Au urmat apoi cateva zile de relax, intr-un fel. In timpu' asta nu am facut altceva decat sa alerg de colo-colo, iar noptile le-am petrecut in cel mai frumos mod posibil (pentru mine) si anume, discutand despre orice cu cel mai bun amic, acompaniati de sticlele de vin si pepsi. Am facut asta nopti la rand, iar in timpul zilei ne faceam de lucru, ceea ce nea adus si ceva bani, dar care s-au dus foarte usor.

Da, cam asta m-a retinut sa mai scriu si sa mai dau vreun semn de viata. Acum imi caut un job stabil, insa e destul de greu. Daca m-ati putea ajuta cu ceva sugestii pe unde sa mai caut, v-as fi tare recunoscator.

17 comentarii:

Bek00letz 17 iulie 2009 la 00:52  

Imi pare rau ca ai picat bacul da' las' ca nu-i un capat de tara. Un fost coleg de-al meu l-a picat la mate, l-a luat in a doua sesiune si-acum e la Politehnica si mai are si bursa...deci nu e chiar relevant.

Problemele cu rinichii se pot rezolva cu o bere la cateva zile ;-) Face minuni.

Iar despre job, sorry bro, si eu caut de ceva vreme, da' nu pic pe ele de nici o culoare.

Bek00letz 17 iulie 2009 la 00:53  

Btw, i'm glad you're back

Simplu 17 iulie 2009 la 01:10  

Thx. Si eu tot la mate am picat. Bravo lui, sper sa il iau si eu acum. Nu consider asta un capat de tara, da' crede-ma ca m-am ofticat foarte tare.

Stiu :), da' problema e ca eu nu prea beau bere, destul de rar se intampla asta :D.

Atunci suntem in aceesi oala, nu-i panica, atunci cand gasesc ceva zau ca te anunt si pe tine, poate iti va placea. Da' chiar nu ai incercat nici unu' pana acum?!

Glad that you're glad that I'm back ;).

Dreamgirl 17 iulie 2009 la 01:41  

In sfarsit, era si cazul sa apari! Welcome back.:D

Simplu 17 iulie 2009 la 01:43  

Cred si eu :D. Thx

shadow girl 17 iulie 2009 la 11:35  

uff, esti iertat!
bai ce sa zic imi pare rau ca ai trecut prin toate astea....
si imi pare rau ca am fost o asa egoista:-":(
:)
bine ca te-ai intors si probabil ca nu o sa stai nici de acum incolo pe blog sau mess sau ceva de genul..:)
big hug my friend:D
si cum se zice
fortzaaa

Myriam 17 iulie 2009 la 12:10  

Bine ai revenit...credeam ca te-ai lasat de blogging...:))

Gabr13l 17 iulie 2009 la 13:47  

Si in sfarsit ...te'ai intors .. :) Ce sa zic?Lasa bacu' il iei tu sesiunea viitoare .. :P Si sper ca acum esti ok,cu rinichiu' ?:D

Simplu 17 iulie 2009 la 16:39  

@ shadow girl #:-S ma bucur :D. Aiurea, egoista?! neaaa, ai reactionat ok dupa parerea mea.

Voi incerca sa fiu ceva mai activ de acum inainte :D.

@ Myriam sarna' :D. Nu ma las pana ce nu voi mai avea ce scrie.

@ Gabr13l deocamdata functioneaza la parametrii normali ;).

Fata din umbra 17 iulie 2009 la 16:54  

hai mai repede:D

mei 17 iulie 2009 la 17:19  

Sper ca nu mai pleci asa :D Ne-ai lipsit ;;)

Simplu 17 iulie 2009 la 17:39  

@ mei nu te stiam o cititoare a blogului meu. Ma bucur atunci.

mei 17 iulie 2009 la 19:11  

Te bucuri ca-s cititoare sau ca ne-ai lipsit?:)) Recunoastee :D

Simplu 17 iulie 2009 la 19:34  

Sincer?! si una si alta. Ma bucur ca imi esti cititoare, da' si ca v-am lipsit ca na' ma simt flatat :P.

mei 17 iulie 2009 la 20:44  

Lasa lasa, inseamna ca-i de bine :d

Simplu 17 iulie 2009 la 23:05  

Te cred :P

allé 24 iulie 2009 la 18:55  

Te mananc!
Simplule, adu berea ce-ti face bine la rinichi, pune-ti aer conditionat, ciocolata, pufuletu, chips-uri, alea alea, si fa exercitii la mate!

>:P

pa!

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate