And I'm Back...part II

Uite ca a mai trecut o saptamana si ceva, vreme in care nu am avut parte de nici un strop de 'virtual life', timp pentru mine si gandurile mele, pentru iubita mea imaginara...da frate am o iubita imaginara, am ajuns la concluzia ca e muuult mai avantajos sa am langa mine o asemenea persoana, din toate punctele de vedere... Am avut cu ce sa imi umplu timpu' asa ca nu am avut cum sa ma plctisesc. Un singur singur lucru a fost asaaa...mai incomod. Spalatu' la lighean. De cand ma stiu am fugit de asta si tot de cand ma stiu nu am scapat de asta.

Ce am mai facut ?! Paaai mai multe. am furat ceva meserie (din nou), am robotit pe acolo pe unde am fost, am baut, m-am bronzat...si ia ghici nu m-a prins soarele mai deloc, am socializat cu diverse si diversi s.a.m.d.

Am maaare nevoie de un loc de munca. Bine pana acum nici nu am depus prea mare efort in a-mi cauta, da' maine imi cumpar cateva ziare si incep vanatoarea de job-uri. Singura problema e ca nu stiu ce vreau sa fac. De fapt...asta stiu...sa castig bani. De facut cred ca as face aproape orice numai sa imi dea si mie niste amarati de 1000 de lei.

4 comentarii:

mei 29 iulie 2009 la 12:57  

welcome back >:D< Aaapropo :D vezi ca ai o leapsa de la mine ;;)

Simplu 29 iulie 2009 la 13:36  

Thx again. Am observat-o aseara da era prea tarziu sa imi pun mintea la contrubutie :P.

shadow girl 2 august 2009 la 09:44  

welcome back live from Costinesti:))
>:D<

AlexaAvram 16 octombrie 2009 la 21:30  

Tare multa lume a fost prin Costinesti sa lucreze vara asta.Siii ai facut ceva bani?Vroiam sa ma duc si eu in timpul vacantei...dar au intervenit o serie de probleme si n-am mai fost

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate