Leapsa (9)

Vine din partea domnisoarei Emma Fantasy(sta) care m-a facut "albinut misterios", auzi eu asa ceva. De unde i-o fi venit ideea asta nu pot sa imi dau seama. Siii mai vine si din partea amicului mandru' posesor de un playground.
Deci. Leapsa. Asa. Eu trebuie sa vorbesc despre primele dati sau lucruri din viata mea... ca o albina pam pam.

Primul meu accident la 7 ani lovit de o 1310. Rezultat. Fata umflata si arcada sparta din caza oglinzii si picioaru' rupt. (eu i-am rupt oglinda cu fata atunci :D, primu' si apoi el mie picioru')

Prima mea zi la scoala a fost undeva prin iarna, ca in rest am stat acasa si a venit invatatoarea la mine ca eram cu picioru' in ghips, la serbarea de Craciun alea alea... toti sateau in picioare numai Simplu era pe scaun :)).

Prima data in atentia publicului, prin generala. Piesa de teatru, paaarca Ursu pacalit de vulpe.

Prima data cand am mers pe bicicleta. Foarte mandru de mine, da' mi-a luat ceva timp sa invat.

Primu' meu telefon, un Sagem mix5m. Tin minte ca mergeam la tara cu trenu' si ma bateam cu tata in semnal si cel ce avea un semnal mai bun cand ajungeam la tara dadea berea :)).

Primu' sarut. E asta a fost ciudat. Nu stiu daca pot sa va explic ce si cum da' incerc. Era o tipa careia ii placea de mine. E si ea ma pupa destul de des, din nimic (pe obraz) pana mi-au venit mie pandaliile si i-am spus "pupa-ma aici" (si aratam obrazu'), "acum aici" (si aratam celalalt obraz) si tot asa de cateva ori pana ce i-am mi-am luat inima in dinti si i-am spus "pupa-ma aici" (aratandu-i buzele) si ei atat i-a trebuit :). Destul de fun daca stai bine sa ma gandesc. Si tin minte ca "metoda" asta a functionat pe cateva tipe.

Prima data cand m-am indragostit... foarte ciudat pentru mine. Ma simteam destul de prost si nu stiam ce sa fac. Cum se mananca s.a.m.d.

Prima fata facuta sa planga, acum un an si ceva poate mai bine, a fost urat, a fost ciudat, mi-a parut rau, m-a blestemat, m-a injurat, m-a amenintat ca se va sinucide, a dat in mine, mi-a spus ca ma iubeste si a fugit

Prima data cand am condus, cam acum un an, m-am urcat intr-o 1310 si m-am simstit tare mandru de mine.

Primu' party la care am fost am reusit sa ma mentin in centru' atentiei toata noaptea... daca mai dura putin cred ca ieseam si regele si regina petrecerii :D.

Primu' mort vazut in carene si oase a fost foarte tare, insa dupa aia il visam noaptea ca iesea din dulap... adica stiti voi grataru' ala pe care se pune mortu' atunci cand e bagat in Biserica si e carat de cativa barbati. E asa il visam eu, isin tipii astia cu el pe gratar din dulapu' meu si iesind din camera pe fereastra... prin ea.


Cred ca ar mai fi cateva, da' nu imi aduc aminte acum. Oricum e de ajuns. Acum as vrea sa le vad pe sHaDoW gIrL si Andru` ce spun.

10 comentarii:

Andru` 21 august 2009 la 20:57  

multumesc de leapsa;;)
am scris`o, gata :))

Dreamgirl 21 august 2009 la 22:31  

Ha, am uitat de prima autopsie pe care am vazut-o, ca tot ziceai de cadavre.:)
Si totusi, domnule Simplu, cand ne explici si noua ce-i cu albina aia?:)

Simplu 22 august 2009 la 00:01  

Pai nu te opreste nimeni sa imi spui mie despre ea :). Cat despre albina... patience prietena. In scurt timp :D.

Alexa Dogaru 22 august 2009 la 18:33  

Foarte tare faza cu"pupa`ma aici". :-?
Si faza cu mortu`. ;))

Anonim 22 august 2009 la 22:21  

La partea cu "pupa-ma aici"...cred ca de la atata pupat i s-a luat fetei rujul:))
:D

Simplu 22 august 2009 la 22:57  

@ Alexandra Dogaru mersi ;;).

@ 92lucia norocu' meu ca nu avea ruj :D. App tu esti noua pe aici. Deci aceeasi tratatie ca si pentru Alexandra... O cafea o maslinuta ceva ?! avem aici o gama foarte larga de 'orice' si 'ce-o fi'.

Anonim 23 august 2009 la 10:24  

Struuuguri:D(ca sunt de sezon)
Si nu sunt noua...doar ca nu am mai comentat pana acum.:D

Gabr13l 23 august 2009 la 11:22  

Aaaa,da.Si eu am avut niste probleme dupa ce-am vazut primu' mort .. :-s

Anonim 25 august 2009 la 08:21  

Mi-a plăcut şmecheria cu pupicii :D

Anonim 13 februarie 2010 la 18:51  

Sa stii ca n-ai scris degeaba, unii au citit si apreciaza.. E tare cu blogurile astea, ca primesti confirmarea ca inca exista oameni buni:) io o stiu oricum :P

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate