Povestea lui El si a Ei

Part V


A mers la Ea, in speranta ca vor lamuri problema fata in fata. Odata ajuns, au avut o mica discutie la caputul careia, Ea a recunoscut cum ca in primele zile ale relatiei lor, ea mai avea o alta relatie. Auzind asta, El a ramas surprins si fara cuvinte. Stia despre Ea ca avea acest "defect", anume de a fii impreuna cu mai multi tipi deodata. Si asta era unul din motivele pentru care de la bun inceput nu si-a dorit o relatie cu ea, insa s-a gandit ca poate are sanse sa nu se intample asta, dar...
Vazandu-l ca nu scoate nici un cuvant, Ea a inceput sa isi ceara scuze, implorandu-l sa o ierte si in incercarea de a iesi basma curata din toata aceasta incurcatura, Ea a incercat sa ii dea lui El un motiv pentru care sa o ierte si anume "Da, dar uite ca tot pe tine te-am ales, vezi!?".
Im mintea lui se invarteau zeci de cuvinte ce i le-ar fi putut spune in acel moment, insa a ales sa isi pastreze calmul si a dat sa place spunandu-i ca vrea sa fie singur o perioada. Vazand astea Ea a inceput sa planga si l-a strans in brate, implorand din nou iertare. I-a cerut sa faca dragoste cu ea, asa poate ar ierta-o si astfel ar intelege cat de mult inseamna el pentru ea. A refuzat-o, insa Ea nu a vrut sa se lase descurajata asa usor, asa ca a inceput sa se dezbrace, cu ideea ca ramanand in pielea goala in fata lui, alta va fi decizia, insa spre surprinderea Ei nici asta nu a mers, El spunandu-i "Nu vreau. Multumesc. Nu poti face nimic prin care eu sa imi schimb decizia si gata. Pune ceva pe tine, eu am plecat. Si inca ceva, te rog frumos nu incerca sa dai de mine, te voi caut eu."

Dupa aproape 3 zile, 3 zile fara sa ii dea vr'un semn de viata, 3 zile in care nu a facut altceva decat sa se gandeasca ce e mai bine sa faca, a sunat-o si i-a cerut sa se intalneasca pentru a vorbi. Ea a refuzat spunand ca nu poate, pur si simplu. Nu a mai insistat asa ca a hotarat sa ii spuna ce avea de spus la telefon. A incercat cat mai frumos cu putinta sa ii explice ca el nu mai vrea nimic de la ea, ca vrea ca totul sa se incheie si daca e posibil sa revina la statutul de prieteni ca si inainte. Ea nu a vrut sa auda asta si l-a facut vinovat cum ca din cauza lui ea se simte foarte rau, ca intr-una din cele 3 zile, in care nu au vorbit, ea a luat un pumn de pastile incercand sa moara, insa se arata foarte surprinsa cum de nu s-a intamplat asta. I-a spus ca pleaca de acasa, ca viata ei fara el nu mai are nici un rost, nici un sens si ca spera sa moara pe strazi si i-a inchis telefonul. Auzid astea, El s-a impaciantat si a incercat cu disperare sa o sune din nou, insa fara nici o reusita. A plecat sa o caute, doar ca intre ei distanta era destul de mare. In tot acest timp a sunat-o in disperare, in speranta ca poate poate isi va deschide telefonul.
Dupa aproximativ o ora si ceva Ea il suna, insa de fapt la telefon nu era Ea era o prietena ce l-a anuntat ca a gasit-o plangand in casa si vroia sa stie ce s-a intampla cu ei. Dupa cateva minute, timp in care El i-a explcat pe scurt prietenei Ei ce se petrecuse, a vorbit si cu Ea. I-a spus ca nu a reusit sa moara. I-a spus ca a incercat sa se arunce in fata unei masini, insa ghinionul ei a fost ca soferul a vazut-o la timp a franat si ca ar fi lovit-o foarte usor, provocandu-i dureri de cap, o mana si un picior si una peste alta... cel ce conducea masina era un prieten de-al unui prieten de-al ei. Culmea... ca dovada ca lumea nu e chiar asa de mare pe cat pare.
Au incheiat seara zbuciumata in conditii amicale.

Urmatoarea seara Ea incearca sa vorbeasca cu El pe Messenger. Acesta ii raspunde si astfel poarta o discutie cat de cat obisnuita, pana in momentul in care Ea, ii cere sa se gandeasca in acel moment si sa ii spuna daca o iarta si daca vrea sa continue relatia. Bineinteles ca El a iertat-o, insa i-a marturisit ca in dupa toate cele intamplate nu mai vrea sa aiba o relatie cu ea.
Aproape de sfarsitul consversatiei, Ea i-a cerut o parere, un sfat. I-a marturisit ca un actual amic, cu care avusese o relatie in trecut incearca sa fie din nou cu ea. L-a intrebat ce sa faca, asta ca un prim semn ca incepeau deja sa revina la relatia de amicitie ce o avusesera, la zilele in care Ea ii cerea pareri, sfaturi si ajutor ori de cate ori se simtea in impas. I-a spus sa faca ce crede ea de cuviinta, sa faca ceea ce crede ea ca e mai bine pentru ea si nimic mai mult. Argumentul avut pentru sfatul cerut a fost... "Ti-am cerut sa imi spui ce ar trebui sa fac, pentru ca daca as sta cu el, din nou, acum imediat dupa ce noi ne-am despartit, simt ca iti tradez increderea, insa vreau sa uit cat mai repede si sa ma faca sa ma simt asa cum m-ai facut tu dupa ce patisem, pentru ca imi e greu sa stau asa si sa te mai si vad din cand in cand, din moment ce eu te iubesc atat de mult".
El i-a spus ca ar fi trebuit sa se gandeasca la faptu' ca ii tradeaza increderea atunci cand a facut ce a facut si pentru semtimentu' asta, acum, e deja mult prea tarziu.

Zilele ce au urmat, avea sa isi dea seama ca Ea, de fapt l-ar fi mintit cu privire la accidentul suferit, pentru ca nu avea nici un semn, nu acuza nici un fel de durere in preajma lui si avea un comportament usor indiferent pentru in ciuda imtamplarilor, unde mai pui ca spusese ca luase un pumn de pastile intr-una din cele 3 zile si totusi... nu se nascuse cu o zi inainte si se gandea si el logic, ca nu ar fi scapat atat de usor. Astfel El a inteles cum ca Ea, era de fapt o fata ce nu stia ce isi doreste de la ea insasi, din moment ce, dupa parerea lui, el ar fi facut-o sa se simta bine si nu ii gresise cu nimic, daramite de la alte persoane.


Sfarsit

9 comentarii:

mei 11 septembrie 2009 la 09:54  

trist... prea trist. cu ce vanatai te alegi de la dragoste :D aaa si off-topic: pfoaai ai sa razi de mine dar... azi-noapte am visat cu o albina :)))

mei 11 septembrie 2009 la 10:10  

Uite ca am si gasit la dictionarul viselor :)) ALBINA: efort, economie, munca asidua, constiinciozitate, rabdare, agoniseala dupa mult timp; creativitate, activitate, productivitate; posibilitatea de a atinge succesul; (roi) spirit de echipa, cooperare pentru un scop comun si cu multa munca, viata sociala bogata, implicare in actiuni profitabile; (intepând) capacitate de autoaparare, nevoie de protectie sporita, cinism, critici, ironii, glume.

Aaa si... ieri cand am iesit pe balcon a trecut o albina pe langa mine, si culmea, nu s-a intors sa ma intepe :)) cred ca era supravietuitoarea frigului si n-a vrut sa moara :D

Gabr13l 11 septembrie 2009 la 11:35  

Asta deja nu-mi mai pare a dragoste,ci mai mult a obsesie ! :)

Andra 11 septembrie 2009 la 14:05  

De acord cu Gabriel...

Anonim 11 septembrie 2009 la 17:10  

Ea are probleme serioase!

Fata din umbra 11 septembrie 2009 la 21:27  

pot sa nu comentez? ok , nu comentez.

cristinacirstea 12 septembrie 2009 la 16:06  

dragostea e frumoasa dar mereu tre' sa doara....

Myriam 13 septembrie 2009 la 09:55  

tipa asta chiar a avut un comportament cam...ciudat.Adica...nu stiu...o depresie din dragoste doare,dar nici chiar sa faci atata scandal,sa fugi de acasa si chestia cu masina care nu-mi miroase a adevar,la fel nici cea cu pastilele.Eu cred ca uneori e bine sa treci peste ce nu mai poate fii la fel cand vezi ca nu sunt sanse ca lucrurile sa se repare...

Andru` 13 septembrie 2009 la 15:10  

ok. in sfasit am citit si sfarsitu;;)
deci fata mi se pare k avea traume la nivel emotional dinainte:)) si ca se atasase de El pt ca probabil(pt ca si pare)este un baiat de treaba si Ea avea nevoie de cineva care sa o faca sa se simta in siguranta...concluzie...tipa e najpa:">

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate