Prostie de gradu' 0

Vorbeam mai alarteri cu cea mai buna prietena a mea si ca de fiecare data o dam dintr-una intr-alta si ajungem la demostratie de iubire. Mai exact la afirmatia aia "Demostreaza-mi ca ma iubesti".
De foarte multe ori am auzit-o. Mi se pare O FOARTE MARE PROSTIE. Cum frate sa spui asa ceva, sa ceri asa ceva?! Mie mi se pare unu' din cele mai josnice lucruri. E foarte penibil sa ceri asta. Da dovada de lasitate, de lipsa de respect, de neincredre si batjocura.
Ce poti sa faci in situatia asta?! Spuneti-mi si mie ca poate eu sunt mai prost si nu o inteleg.

SAAAU... da. Poti face ceva, insa asta inseamna ca cererea de demostratie sa vina de la un trepadus troglodit, moment in care EA, confuza de spusele ciumpalacului il poate intreba"Cum sa iti demostrez?!". Din moment ce EA intreaba asta daramatu' isi freaca bucuros palmele si ii cere sa se culce cu el. Prosti aia care o cer, proaste alea care o fac, dupa o asemenea situatie.

Aingura metoda prin care poti demostra ca iubesti acea persoana e prin fapte. Gen atentie ce i-o oferi, sprijinu', faptu' ca o faci sa rada atunci cand e suparata sau nu, ca o asculti atunci cand vorbeste, ca faci anumite compromisuri, oricat de mici ar fi. Mai de fiecare data lucrurile mici sunt cele mai semnificative. Si ar mai fi din astea, insa intelegeti voi ideea. Prietena mea imi impartaseste parerea, gen suntem pe aceeasi lungime de unda - ca o albina - in marea majoritate a timpului.

Dar voi?! voi ce parere aveti de... cererea asta?! Vi s-a intampla asta?! Cum ati procedat cu individu/a?! Detalii ca sunt foarte curios.

Intuitia feminina

Nu stiu eu prea multe despre intuitia feminina si de obicei, atunci cand am in fata un domeniu/lucru/cuvant/ect. despre care nu stiu prea multe sau nu stiu nimic, prefer sa ma documentez. Ei bine de data asta fac o mica exceptie si despre "Intuitia feminina" nu am sa caut nimic, nu am sa citesc nimic. Ma gandesc doar ca e un sentiment prezent, mai mult sau mai putin, in mintea, sufletul sau mai bine spun intr-o femeie, ca nu sunt prea sigur cum ar trebui sa fie.

Se poate ca intuitia asta sa fie prezenta in functie de varsta ?!
Din cate stiu eu, te ajuta sa iei decizii la rece, DAR de cele mai multe ori decizia luata cu ajutorul intuitiei, ar trebui sa fie o decizie destul de buna.

Cunosc personal patru cazuri. Patru fete, care dupa ce si-au inceput viata sexuala cu respectivii, nu au trecut decat doua saptamani si au fost parasite.
Ok, pentru a-ti incepe viata sexuala nu ai nevoie doar de intuitie, dar ma gandesc ca are si ea un rol destul de important, nu!
Asta e problema mea. Unde e frate intuitia in momente ca astea?! Te poate ea ghida stranb?!

Sa te cunosti mai bine (3)

Din aceeasi categorie, azi intreb.
"Si ce te retine sa fi asa cum vrei tu?!"

Sa te cunosti mai bine (2)

Multumesc voua pentru raspunsurile foarte bune date pana la urma.
Intrebarea a doua suna cam asa:
"Cum ai vrea sa fii?!"

Secretul succesului

Respecta-ti crezul si urmeaza-ti calea, orice altceva este o risipa de timp.
Ai obligatia sa iti aflii rostul si sa iti indeplinesti menirea.
Urmeaza-ti increzator visele! Traieste viata ce ti-ai imaginat-o.
Nu iti poti croii un drum spre succes fara a avea un obiectiv clar.Dar urmarind un tel corect vei reusi.
Sa stii, dar sa nu faci ce e corect e cea mai mare lasitate.
Daca te gandesti la esec asta vei obtine. Daca esti indecis nimic nu ti se va intampla. Trebuie sa alegi o cauza mareata si sa o indeplinesti.
Daca nu te daruiesti unei fapte marete, inca nu ai inceput sa traiesti.
Cand crezi din tot sufletul in ceea ce faci, trebuie sa perseverezi indiferent de obstacole.
Lucrurile bune nu se fac pe fuga.
Lucrurile mari au intotdeauna nevoie de timp.

Sa te cunosti mai bine

Din categoria asta... in seara asta am o intrebare pentru pentru fiecare dintre voi:
"Cum esti tu?!"

Am nevoie de un raspuns gen... descrierea ta, iar apoi urmeaza alta.

Later Edit - Eu am intrebat "cum esti tu?!" si asteptam (inca mai astept) raspunsuri de genu'... sunt gras/a, milostiv/a, credul/a, egoist/a... intelegi?! Vreau sa va descrieti. E o chestie prin care voi va puteti cunoaste mai bine. Ok asta la sfarsit, dupa a 2-a intrebare. E un exercitiu daca ar fi sa o luam asa. Niciodata nu veti putea spuen concret cum sunteti voi, decat daca exersati asta. Asta e cea mai buna cale. Acum imi spuneti mie cum sunteti voi, iar pe parcurs, sa zicem facand asta macar odata pe luna, scriind pe o foaie cum sunteti voi, va ajuta sa va cunoaste mai bine, sa realizati anumite lucruri. Hai ca nu e chiar atat de greu nu!

Nesimtirea, bat-o vina!

Am citit acum cateva zile Ghidul nesimtitului de Radu Paraschivescu la recomandarea prietenei Fata din umbra. Mi-a placut foarte mult drept pentru care iti multumesc pentru ea prietene.
Dupa ce am terminat-o m-a pus putin pe ganduri. Gen frate, nesimtirea ne inconjoara precum aerul. Ma gandesc asa... ce s-ar fi intamplat daca nesimtirea ar fi durut?! Sau daca ar fi fost eliminata drept un caz toxic?! Ar fi praf si pulbere in jur.

Citit pe acolo mi-am dat seama ca si eu am fost nesimtit de cateva ori. Si totusi ma gandesc daca exista cineva pe lumea asta, care sa nu fi fost nesimtit macar odata in viata lui.
Eram destul de constient de nesimtirea din jur, da' dupa ce am citit cartea asta parca o vad mai clar ca niciodata. Ar putea fi ea eliminata?!

Nu te mai gandi la prostii !

Asta e replica aia tampita ce ma enerveaza pe mine atunci cand o aud si mai ales atunci cand imi este adresata.
Mi s-a intamplat de cateva ori, atunci cand vorbeam cu cate o tipa, ca propozitiile sau frazele ce le foloseam sa trimita cu gandul la sex. E si atunci tipa respectiva ma loveste cu replica asta... "nu te mai gandi la prostii!". Eu, amaratu' de mine, fara sa am nici cea mai mica intentia de a bate vr'un apropo.

Intrebarea mea:
DE CE, ATUNCI CAND SE AJUNGE INTR-UN ASTFEL DE PUNCT, TREBUIE ROSTITA REPLICA ASTA?!
Sexu' nu e o prostie. Asta o stiu eu, o stiti voi si restu' lumii. Si totusi... de ce sex = prostii?!

Caracteriza-mi-as blogu'

Intai de toate, Myriam, imi cer scuze pentru intarzierea postului.
De la Myriam am aceasta provocare, asadar iata-ma.

Blogul meu... Ce sa spun eu despre blogul meu?! Oricine are de spus ceva. O idee. Isi exprima gandurile. Considera ca prin a scrie se poate descarca. Sunt multe motive pentru care iti faci blog. Motivul meu a fost acela de a experimenta ceva nou, de a cunoaste oameni noi, de a citii lucruri diferite si de a avea si eu locu' meu, acolo unde eu sa pot scrie ce vreau.
Nu e prea stralucit, nu ofera informatii dintre cela mai cele, e doar un loc in ce ma ajuta sa comunic cu oameni de peste tot. E un hobby. Nu e dus la extrem si poate asta il face mai placut, pentru mine.

Nu cred ca am fost prea explicit, poate deloc, insa nu pot spune altceva. Imi place sa scriu, desi asta nu se vede, pentru ca nu sunt prea activ la categoria asta, insa pe viitor voi incerca sa abordez mai multe subiecte, dintre cele mai simple, comune si in acelasi timp diverse.

Back... ca o albina

Stiu stiu, am plecat din nou fara a va anunta. Stiu ca nu e frumos, insa am fost luat prin surprindere si nu am reusit sa imi fac timp sa imi anunt plecarea.
Unde am stat atat?! Am fost la tara sa imi ajut bunica la munca. Culesu' porumbilor, viei, semanat... si alte treb'soare prin curte, asta ca tot aveam ceva timp liber si trebuia sa plec. Pur si simplu simteam nevoia sa... ma duc.
Serile mi le petreceam prin sat, incercand sa il mai animam cat de cat. App de seri. Intr-una din astea, asa sa ma laud nu de alta, am plecat noi cativa cu bicicletele prin padure, cu gandu' ca ajungem intr-un sat vecin, de fapt comuna, nu stiu sigur ce era, in fine chestia e ca drumu a fost cam lung. In lipsa de dotari in materie de pedalat, eu am plecat cu un harb de Pegas, ceva in genu'. Tot drumu' a fost un chin. Foarte obisitor, din moment ce picioarele mele nu erau obisnuite pentru o astfel de bicicleta. Oricum, am supravietuit, insa m-am inecat ca tiganu' la mal. Ajunsi inapoi pe strazile noastre, coborand un deal, urmat de un pod si imediat de o curba la stanga de 90 de grade, eu am facut cunostinta cu asfaltu', intr-un mod foaaarte misto. Aveam viteza si incercand sa imi depasesc un amic, atunci cand am tras de ghidon in stanga, mi-a fugit prea mult astfel in cat bicicleta a fugit de sub mine, s-a intors, iar eu am cazut, m-am rostogolit de cateva ori si am alunecat cativa metrii. Rezultatu', partea mea stanga destul de avariata. Si inca si azi, la mai bine de 3 zile de la isprava, nu pot merge prea bine, dar ma descurc.

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate