Back... ca o albina

Stiu stiu, am plecat din nou fara a va anunta. Stiu ca nu e frumos, insa am fost luat prin surprindere si nu am reusit sa imi fac timp sa imi anunt plecarea.
Unde am stat atat?! Am fost la tara sa imi ajut bunica la munca. Culesu' porumbilor, viei, semanat... si alte treb'soare prin curte, asta ca tot aveam ceva timp liber si trebuia sa plec. Pur si simplu simteam nevoia sa... ma duc.
Serile mi le petreceam prin sat, incercand sa il mai animam cat de cat. App de seri. Intr-una din astea, asa sa ma laud nu de alta, am plecat noi cativa cu bicicletele prin padure, cu gandu' ca ajungem intr-un sat vecin, de fapt comuna, nu stiu sigur ce era, in fine chestia e ca drumu a fost cam lung. In lipsa de dotari in materie de pedalat, eu am plecat cu un harb de Pegas, ceva in genu'. Tot drumu' a fost un chin. Foarte obisitor, din moment ce picioarele mele nu erau obisnuite pentru o astfel de bicicleta. Oricum, am supravietuit, insa m-am inecat ca tiganu' la mal. Ajunsi inapoi pe strazile noastre, coborand un deal, urmat de un pod si imediat de o curba la stanga de 90 de grade, eu am facut cunostinta cu asfaltu', intr-un mod foaaarte misto. Aveam viteza si incercand sa imi depasesc un amic, atunci cand am tras de ghidon in stanga, mi-a fugit prea mult astfel in cat bicicleta a fugit de sub mine, s-a intors, iar eu am cazut, m-am rostogolit de cateva ori si am alunecat cativa metrii. Rezultatu', partea mea stanga destul de avariata. Si inca si azi, la mai bine de 3 zile de la isprava, nu pot merge prea bine, dar ma descurc.

3 comentarii:

mei 2 octombrie 2009 la 09:11  

baaai, daca mai intarziai un pic ma suparam. pai chiar asa?!
get well soon >:D<

Anonim 2 octombrie 2009 la 10:39  

Săracul albinuţ... chiar începusem să îmi fac griji, mi-era teamă să nu fi păţit ceva :-s Welcome back! :*

Alexa Dogaru 2 octombrie 2009 la 12:17  

Bine`ai revenit! Sa te faci bine! :)
:P

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate