Caracteriza-mi-as blogu'

Intai de toate, Myriam, imi cer scuze pentru intarzierea postului.
De la Myriam am aceasta provocare, asadar iata-ma.

Blogul meu... Ce sa spun eu despre blogul meu?! Oricine are de spus ceva. O idee. Isi exprima gandurile. Considera ca prin a scrie se poate descarca. Sunt multe motive pentru care iti faci blog. Motivul meu a fost acela de a experimenta ceva nou, de a cunoaste oameni noi, de a citii lucruri diferite si de a avea si eu locu' meu, acolo unde eu sa pot scrie ce vreau.
Nu e prea stralucit, nu ofera informatii dintre cela mai cele, e doar un loc in ce ma ajuta sa comunic cu oameni de peste tot. E un hobby. Nu e dus la extrem si poate asta il face mai placut, pentru mine.

Nu cred ca am fost prea explicit, poate deloc, insa nu pot spune altceva. Imi place sa scriu, desi asta nu se vede, pentru ca nu sunt prea activ la categoria asta, insa pe viitor voi incerca sa abordez mai multe subiecte, dintre cele mai simple, comune si in acelasi timp diverse.

3 comentarii:

Anonim 2 octombrie 2009 la 10:41  

Un blog ca o albină? :))

Myriam 2 octombrie 2009 la 19:59  

Bine-mi pare ca te-ai intors.Mie...mi-a placut ce-ai zis aici mai sus.Ai fost suficient de explicit din punctul meu de vedere.Sa incerci sa scrii mai des,ca am asteptat ceva timp pana la un post nou:)

Gabr13l 4 octombrie 2009 la 21:05  

E un blog misto pana la urma :)

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate