Intuitia feminina

Nu stiu eu prea multe despre intuitia feminina si de obicei, atunci cand am in fata un domeniu/lucru/cuvant/ect. despre care nu stiu prea multe sau nu stiu nimic, prefer sa ma documentez. Ei bine de data asta fac o mica exceptie si despre "Intuitia feminina" nu am sa caut nimic, nu am sa citesc nimic. Ma gandesc doar ca e un sentiment prezent, mai mult sau mai putin, in mintea, sufletul sau mai bine spun intr-o femeie, ca nu sunt prea sigur cum ar trebui sa fie.

Se poate ca intuitia asta sa fie prezenta in functie de varsta ?!
Din cate stiu eu, te ajuta sa iei decizii la rece, DAR de cele mai multe ori decizia luata cu ajutorul intuitiei, ar trebui sa fie o decizie destul de buna.

Cunosc personal patru cazuri. Patru fete, care dupa ce si-au inceput viata sexuala cu respectivii, nu au trecut decat doua saptamani si au fost parasite.
Ok, pentru a-ti incepe viata sexuala nu ai nevoie doar de intuitie, dar ma gandesc ca are si ea un rol destul de important, nu!
Asta e problema mea. Unde e frate intuitia in momente ca astea?! Te poate ea ghida stranb?!

6 comentarii:

mei 29 octombrie 2009 la 08:32  

cu intuitia e cam la fel ca si cu banii :)) cand ai nevoie de ei nu ii ai si invers :))

acu', la modu' serios (really?! eu serioasa? prefer obraznica :)) ), cred ca intuitia tine si de experienta... zic si eu. si nu ma refer neaparat la intretinerea relatiilor sexuale, ca se intelege altceva :))

Anonim 29 octombrie 2009 la 09:48  

Intuiţia merge mână în mână cu experienţa de viaţă, inteligenţa emoţională şi IQ-ul :)

ivoire 29 octombrie 2009 la 09:54  

iti zic eu care a fost treaba cu fetele alea. "ceva"le spunea ca nu e in ordine,dar nu si-au ascultat intuitia. eu spun asa: daca am vreun dubiu in privinta vreunui lucru,atunci nu il fac/cumpar/spun. simplu si frumos.

Andra 30 octombrie 2009 la 14:27  

Cateodata instinctele sunt mai puternice decat intuitia. Si in plus e faza aia...ceva iti spune ca nu e bine, dar te gandesti "hai, bai sa incerc totusi ca dupa aia sa nu-mi para rau ca am avut ocazia si am ratat-o".

Myriam 31 octombrie 2009 la 10:53  

Eu ma iau uneori dupa instinct,alteori dupa intuitie.Uneori intuitia ma sperie,pentru ca de obicei ce presimt se si intampla.Alteori cad in capcane prostesti pentru ca instinctele nu au fost suficient de bune.Probabil asta a fost si problema acelora patru:a fost o confruntare intre instinct si intuitie,intuitia poate le zicea ca nu-i momentul,instincul ca ba da,e momentul,si ele au ascultat de instinct,ceea ce a fost o adevarata greseala.Nu zic ca intuitia-i cea mai buna...poate e buna fiecare la momentul potrivit:D

cristinacirstea 8 noiembrie 2009 la 12:00  

adauga un "n" in titlu :)
acum depinde...niciodata nu m-am bazat pe intuitia feminina.de fapt nici nu cred ca m-am gandit la asa ceva pana acum...in ceea ce priveste cazul celor 4 fete,nu pot spune decat ca acolo intervine lipsa de gandire....multe se avanta fara sa analizeze lucrurile inainte.

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate