Prostie de gradu' 0

Vorbeam mai alarteri cu cea mai buna prietena a mea si ca de fiecare data o dam dintr-una intr-alta si ajungem la demostratie de iubire. Mai exact la afirmatia aia "Demostreaza-mi ca ma iubesti".
De foarte multe ori am auzit-o. Mi se pare O FOARTE MARE PROSTIE. Cum frate sa spui asa ceva, sa ceri asa ceva?! Mie mi se pare unu' din cele mai josnice lucruri. E foarte penibil sa ceri asta. Da dovada de lasitate, de lipsa de respect, de neincredre si batjocura.
Ce poti sa faci in situatia asta?! Spuneti-mi si mie ca poate eu sunt mai prost si nu o inteleg.

SAAAU... da. Poti face ceva, insa asta inseamna ca cererea de demostratie sa vina de la un trepadus troglodit, moment in care EA, confuza de spusele ciumpalacului il poate intreba"Cum sa iti demostrez?!". Din moment ce EA intreaba asta daramatu' isi freaca bucuros palmele si ii cere sa se culce cu el. Prosti aia care o cer, proaste alea care o fac, dupa o asemenea situatie.

Aingura metoda prin care poti demostra ca iubesti acea persoana e prin fapte. Gen atentie ce i-o oferi, sprijinu', faptu' ca o faci sa rada atunci cand e suparata sau nu, ca o asculti atunci cand vorbeste, ca faci anumite compromisuri, oricat de mici ar fi. Mai de fiecare data lucrurile mici sunt cele mai semnificative. Si ar mai fi din astea, insa intelegeti voi ideea. Prietena mea imi impartaseste parerea, gen suntem pe aceeasi lungime de unda - ca o albina - in marea majoritate a timpului.

Dar voi?! voi ce parere aveti de... cererea asta?! Vi s-a intampla asta?! Cum ati procedat cu individu/a?! Detalii ca sunt foarte curios.

7 comentarii:

mei 1 noiembrie 2009 la 10:19  

mie inca nu mi s-a intamplat asta, da' daca ma va intreba cineva asa ceva o sa ii dau papucii... si o palma sau sut in cur :D cu siguranta sutul in cur >:)

Andra 1 noiembrie 2009 la 15:31  

Dap...mi s-a intamplat si mie. Nu stiu ce sa zic...eu mai degraba ma simt jignita la faze de astea, pt ca daca zice asa ceva, e clar ca tot ce am zis sau am facut eu pana in momentul ala a fost degeaba, nu? Daca el inca mai are nevoie de dovezi.
Faza aia cu demonstratia sub forma de culcat cu respectivul...ce sa zic...e mult prea lame si alea care o fac sunt niste proaste facute gramada. Zau. :-s

Anonim 2 noiembrie 2009 la 09:10  

Clonă-mea a zis-o înaintea mea, ca o albină :)

Anonim 2 noiembrie 2009 la 16:45  

asta e chiar absurd:| adica......nu stiu daca exista ceva care sa iti demonstreze in totalitate dragostea:|

fata din umbra 3 noiembrie 2009 la 07:33  

albinutule tre sa vorbim

Anonim 3 noiembrie 2009 la 20:20  

Desi e "fumata" fraza, din proprie experienta o stiu adevarata "Iubesti cu adevarat pe cineva atunci cand il/o lasi sa plece daca asta e pentru binele lui/ei."

Simplu 3 noiembrie 2009 la 20:43  

Da stiu si eu asta. Stii cata satisfactie iti da!? Eu am facut-o de doua ori si sincer m-am simtit foarte bine, foarte mandru si in acelasi timp destul de prost, da' asta a fost acaparata de gandurile si sentimentele bune.

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate