Ascult incontinuu


No mercy - Please don't go
Pentru ca e de la o persoana foarte draga mie. O persoana cu care reusesc, foarte bine, sa comunic prin orice cale posibila. Multe ar fi de spus aici. Tebuie neaaparat sa scriu despre, insa nu pot momentan. Astept... astept sa se mai adune ceva ganduri si sentimente.


Andra feat. Adi Cristescu - Colt de suflet
Pentru ca imi place foarte mult Andra.


Paradigma - Follow me
Pentru ca... pur si simplu imi place.


De ce doar atat ?!

Am observat mai peste tot in juru' meu. Fiecare vrea sa faca o impresie bune. Insa asta, pana la un anumit punct. Acel punct fiind momentu' cand si-au atins scopu'.
E atat de gresit. Te arajezi, te parfumezi, pui pe tine haine dintre cele mai cele, in speranta ca vei primii complimente, vei atrage priviri. Asta pana cand reusesti sa obtii persoana care o doresti, iar apoi... apoi gata. Dupa o anumita perioada toata munca asta de a atrage persoana de langa tine, de a o face sa te doreasca mai mult si mai mult si mai mult dispare. Pur si simplu. De ce oare?!
Am pus si eu intrebarea asta banala: "Bai, de ce nu mai ai atata tragere de inima ca la inceput?!"
Raspunsu' ce mi-a fost dat in nenumarate randuri suna cam asa: "Eh, daca ma place, ma place asa cum sunt si tot la mine se intoarce apoi."

Refuz sa inteleg cum merge treaba asta. Chiar trebuie sa existe atat orgoliu'?! Sau de fapt ce inseamna toate astea?!

Cum a mers ?!

Lumini. Camera. Liniste pe platou! Motor. Actiune. Siii... GATA!

Later Edit - Mersi frumos pentru ajutor Lucia. Datorita tie am mai invatat si eu ceva.

Astia sunt banditi

Inca nu m-am hotarat, daca si cu cine, sa votez.
Am vazut putin din confruntarea de aseara. Chiar mi-a placut. M-au convins toti trei si nici unul. Si totusi, candidati mai sunt. O fi oare vr'unu demn?!
Voi mergeti la vot?!
Sau mai bine merg eu in decembrie?! Poate atunci voi fi mai lamurit.


Nimeni Altu' feat. Keri - Astia sunt banditi



Dovada de perseverenta

In prima saptamana, profesorul ii da elevului o partitura, foarte grea si il pune sa o cante. Ceea ce iese din gura elevului... crima si pedeapsa.
In cea de-a doua saptamana, elevul primeste o alta partitura, una mai grea decat cea din prima saptamana. Daca in prima saptamana a cantat groaznic, in cea de-a doua, cu o partitura mai dificila decat prima, totu' a fost un dezastru.
a treia si a patra saptamana la fel. Frustrat, elevul isi intreaba profesorul:
- De ce va bateti joc de el?!
Auzind asta, profesorul ia partitura, cea din prima saptamana si ii spune sa cante. Atunci el canta extraordinar. Ii da si a doua partitura si din nou, canta extraordinar. Atunci, profu' spune:
- Robert, daca nu iti faceam asta, tu tot la prima partitura ai fi fost si acum!


Voi ce concluzie trageti de aici?!

Maxim de absurd romanesc

In urma decesului tatalui, fiica primeste mostenire o masina ce ulterior doreste sa o radieze. Pentru a putea face asta, a fost nevoie de copie dupa testament, plus copie dupa certificatul de deces.
Zis si facut, insa masina nu a putut fi radiat pana ce sotul femeii nu a dat cu subsemnatul ca fiind... mortul, cum ca acesta vrea sa radieze masina.

Asta se poate intampla doar la noi. Acum spuneti si voi, ca eu atunci cand am auzit am ramas prost. E o intamplare adevarata, patita de profa mea de engleza de la facultate.

Alte exemple ce s-ar putea incadra in categiria asta, cunoasteti?! As fi bucuros sa le aud.

About... Simplu

Asta va fi pagina de...About. Pagina unde sunt asteptate intrebari, sugestii si/sau reclamatii cu privire la blog sau cel ce scrie pe acest blog.
Nu am sa insir lucruri despre mine, ci am sa va dau doua link-uri catre duoa dintre posturile mele in care ma caracterizez, descriu... luati-o cum vreti.

1. Atentie post kilometri!!!
2.
Leapsa de gradu' 9

In perioada ce urmeaza sper sa apuc sa fac o adresa de mail destinata voua, celar ce cotit si comentati acest blog. Asta in cazul in care doriti sa imi spuneti ceva ce nu vreti sa para pe blog.

Parerea ta conteaza 1

Uite cum facem. Eu va povestesc ceva, iar voi va dati cu parerea si imi raspundeti si mie catorva intrebari.
1. Cine credeti ca e de vine aici?!
2. Ce parere aveti de faptu' ca ea si-a cerut iertare?!
3. Ce parere aveti de faptu' ca el s-a suparat atat de tare pentru un asemenea lucru?!

Deci. Avem una bucata tipa + una bucata tip. Relatia dintre cei doi se desfasoara la distanta, mai exact aproximativ 300 km. amandoi fiind din orase diferite. Se vad destul de rar si atunci intr-una din zilele weekendului, atunci cand el ajunge in orasul ei pentru cateva ore.
De-a lungul unei intregi saptamani el o anunta ca e posibil sa vina in orasul ei sambata, insa tot de-a lungul respectivei saptamani el a infirmat sosirea lui. Gel el spunea ca vine, ba ca nu mai vine, ba ca vine sigur, ba ca a intervenit ceva, ba ca nu mai are cu cine, ca nu mai are bani si tooot asa.
In vinerea din saptamana respectiva, domnisoara planuieste cu unul din parinti ca sambata sa mearga sa caute gresie si faianta pentru baie. Dupa ce ea isi planuieste asta, la doar cateva ore distanta afla ca tipu' ei vine cu siguranta.
Din moment ce parintii nu il cunosc, ea nu a putut sa amane planurile deja facute. Auzind astea, el se supara si din acel moment incepe sa se poarte mai rece cu ea. Nu o mai suna atat de des, ii spune ca e suparat pe ea pentru asta si ca asa va ramane pentru cateva zile.
Observand raceala lui continua, ea considera ca a gresit si "isi cere iertare". Dupa asta el nimic. Ba mai mult, ii spune ca atunci cand ea va vrea sa vina la el in oras e posibil sa procedeze si el la fel si ii indeasa pe gat cum ca el face totu' doar pentru ei, sa le fie lor bine si ea nimic.

Mici changes...

Pentru ca simteam nevoia. Atat eu cat si blogu' meu.
Acum sper ca tema asta sa placa ochilor vostrii.
Sper sa mai apara cateva schimbari in ceea ce priveste continutu' de pe partea dreapta, insa asta pe parcurs pentru ca trebuie sa gasesc ceva original sper eu.

Intrebari, sugestii, reclamatii ?!

Atentie post kilometric !!!

Nu eram sigur daca sa raspund si eu intrebarilor mele si ve-ti vedea de ce imediat, insa m-am razgandit si pe langa asta mai pun la socoteala si indemnul lui Haylie.

1 - Cum esti tu ?!
Sunt destul de putine lucruri de spus despre mine, dar in acelasi timp si destul de multe. Nu as putea niciodata sa dau detalii exacte despre mine, asta o pot face doar cei din jur. Daca incep sa insir tot ceea ce cred eu despre mine ar insemna sa ma laud si asta nu imi place. Oricum... incerc ceva. Sunt simplu da?! Asta sper ca o stie toata lumea, ca ati inteles-o si observat-o cu totii. In mare parte a timpului sunt destul de mandru de mine si de ceea ce fac. Foarte rar am impresii proaste despre mine si asta doar atunci cand nu imi iese ceeea ce imi propun... ma rog detalii detalii. Imi place sa ascult frate, imi place sa aud cat mai multe despre oameni, sa incerc sa le aflu' pana si cel mai ascuns secret al lor. Sa va ajut putin sa va dati seama cum sunt eu atunci cand cineva imi povesteste problema lui, of-ul lui. Ganditi-va ca va e foame. Bai da o foame d'aia disperata, nebuna, sa va faca sa spuneti ca a-ti fi in stare sa mancati si un cal. Plusam cu faptu' ca vedeti pe cineva mancand, insa voi nu puteti si salivati (metaforic vorbind) in asa hal incat va vine sa il strangeti p'ala de gat sa ii luati mancarea. Ei bine ceva de genu' simt eu cand cineva imi spune cate ceva despre viata lui si direct sau indirect imi cere ajutoru'.
Ma consider un tip destul de empatic si asta mi-a fost confirmat de cateva persoane.
Sunt inzestrat cu foarte mult calm, cu multa rabdare si curiozitate. Nu sunt egoist (nu sunt sigur daca am fost sau nu vreodata, da' sper sa nu fi fost) da' stiu ca atunci cand calmul, rabdarea si curiozitatea s-au impartit eu am stat cu siguranta de mai multe ori la coada. Ce rau am fost... stiu stiu.
Imi place sa vorbesc. Deci daca tu esti o persoana comunicativa, nu mai avem nevoie decat de o sticla de vin rosu, un Pepsi Twist si iti garantez ca orele trec pe nesimtite.
Am boala intrebarilor, zic eu. Gen pun foarte multe intrebari atunci cand vorbesc cu cineva. Mi se pare o metoda foarte buna de a scoate ce vreau de la om, pentru ca astfel el nu va spune niciodata tot ceea ce vreau eu sa aud.
De multe ori am tendinta sa o dau dintr-una in alta,, insa mereu ajung sa termin ce am inceput.
Nu stiu sa fiu gelos. Nu imi place. Nu as putea fi nici daca m-as straduii.
Nu stiu daca am mai spus pe undeva pe aici in ultimu' timp, da' sunt un firav si un sensibil.
In momentu' asta sincer nu mai am idee ce as mai putea spune despre mine, oricum mi se pare deja foarte mult.

2 - Cum ai vrea sa fi tu ?!
Bai sincer eu nu vreau sa fiu nici cum. Sunt bine asa cum sunt, saaau poate ceva mai bogat. Da vreau sa fiu mai bogat. De fapt nu sunt bogat si deci nu am cum sa fiu MAI bogat asa ca mai bine spus e VREAU SA FIU BOGAT. In rest nimic. cum spunea mai sus, ma simt mandru de mine si de ceea ce sunt.

3 - Si ce te retine sa fi asa cum vrei ?!
O suna de bani, destul de mare pentru mine, ce m-ar ajuta sa pornesc. DAR trebuie ca mai devreme sau mai tarziu sa resusesc sa pornesc.



Off topic. Simt nevoia sa ma laud. Am o colega la facultate, ce e pasionata de zodii si chestii inrudite cu zodiile. Ma rog, intelegeti voi. Si mi-a zis ca s-a uitat atent la mine cateva zile si a observat cat sunt de sociabil. A inceput sa ma intrebe ce fel de prietene am avut inainte si daca am acum una. Apoi m-a intrebat ce zodie sunt si dupa ce a auzit ca sunt Sagetator a dat din cap, s-a uitat lung la mine si mi-a spus ca as face bine sa imi gasesc o tipa din Leu. Cica o astfel de tipa ar fi cea mai potrivita pentru mine. Culmea... posibil sa o fi gasit, ca o albina. Detalii pe parcurs.

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate