De ce doar atat ?!

Am observat mai peste tot in juru' meu. Fiecare vrea sa faca o impresie bune. Insa asta, pana la un anumit punct. Acel punct fiind momentu' cand si-au atins scopu'.
E atat de gresit. Te arajezi, te parfumezi, pui pe tine haine dintre cele mai cele, in speranta ca vei primii complimente, vei atrage priviri. Asta pana cand reusesti sa obtii persoana care o doresti, iar apoi... apoi gata. Dupa o anumita perioada toata munca asta de a atrage persoana de langa tine, de a o face sa te doreasca mai mult si mai mult si mai mult dispare. Pur si simplu. De ce oare?!
Am pus si eu intrebarea asta banala: "Bai, de ce nu mai ai atata tragere de inima ca la inceput?!"
Raspunsu' ce mi-a fost dat in nenumarate randuri suna cam asa: "Eh, daca ma place, ma place asa cum sunt si tot la mine se intoarce apoi."

Refuz sa inteleg cum merge treaba asta. Chiar trebuie sa existe atat orgoliu'?! Sau de fapt ce inseamna toate astea?!

8 comentarii:

Andru` 30 noiembrie 2009 la 04:17  

eu una la prima intalnire ma duc cat se poate de normala, nearanjata desi ma aranjez des, dar la prima intalnire am eu un "fix"!

Daca ma va placea asa cum sunt e ok, a trecut testul:D Mai incolo ma ranjez pentru mine, ca mi-e drag mie sau poate ca vreau sa ma simt mai bine...

Eu nu ma prea aranjez pentru persoane, mi se pare ca nu merita:))

ivoire 30 noiembrie 2009 la 08:57  

te dezamagesc. eu nu fac asa.. si mi s-a si reprosat-din partea unor prietene- ca eu vreau mereu sa impresionez, lucru total neadevarat. sunt eu. ma aranjez pentru mine,ma simt aiurea neingrijita pe motiv ca,vezi-doamne"te place si asa". in schimb,prietenul meu imi spune"in fiecare zi te redescoper si ma ingdragostesc de tine" ,deci presupun ca fac bine:) deci,albinutza draga,nu se aplica pentru toata lumea ce zici tu :P

Anonim 30 noiembrie 2009 la 10:32  

Eu nu renunţ la a mă aranja :) No way!

Anonim 30 noiembrie 2009 la 10:58  

Si totusi, de ce sa aranjezi ceva ce e deja perfect?:-/(gluma)

Relatiile sunt ca jocurile video: e pă nivele.
Interbare: Care e diferenta inter o sotie si o amanta?
Raspuns: 30 de kile.

Anonim 30 noiembrie 2009 la 10:58  

intre*

Simplu 30 noiembrie 2009 la 13:45  

@ Andru` exista si persoane care o merita.

@ cafeaua de dimineata vezi obraznico ca nu ma cunosti destul, inca :P! Eu nu generalizez. Ceea ce spuneam eu acolo sus nu era valabil pentru toata lumea, e doar ceea ce am observat eu in jur. Nu toti fac asta, eu nu fac asta, multi prieteni ce ii cunosc nu fac asta...

@ emmafantasy nici nu ma asteptam la altceva din partea ta. Tu chiar esti ca o albina... harnica, draguta si mereu in actiune.

@ 92lucia esti obraznica, imi place :)). Multe lucruri "e pa nivele".
In legatura cu intrebarea... nu generalizaaa, te rog :).

Anonim 5 decembrie 2009 la 15:07  

Era un banc, nu era o intrebare:))

B.Marin 6 decembrie 2009 la 14:58  

Interesant subiect :) Uite care este parerea mea:
unii oameni de la un moment T0 incep sa nu se mai comporte cu partenerul de viata cum se comportau inainte, ceea ce strica relatia, nu este un lucru de orgoliu, e doar "lene", sau prostie umana. Se intampla adesea la foarte multi oameni, adulti, tineri, daca observati cu atentie in comportamentul adultilor, cei care se tin de mana, inca isi surprind placut partenerul de viata zilnic, iar cei care nu se tin de mana, sufera de aceasta "lene", sau "prostie umana". Trebuie sa incerci mereu sa-ti atragi partenerul de viata ... pt ca e "pe viata" cu tine, daca l-ai ales, trebuie sa iti asumi responsabilitatea, daca nu te mai intereseaza, ii spui in fata, ce te deranjeaza si te desparti de el.

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate