Parerea ta conteaza 1

Uite cum facem. Eu va povestesc ceva, iar voi va dati cu parerea si imi raspundeti si mie catorva intrebari.
1. Cine credeti ca e de vine aici?!
2. Ce parere aveti de faptu' ca ea si-a cerut iertare?!
3. Ce parere aveti de faptu' ca el s-a suparat atat de tare pentru un asemenea lucru?!

Deci. Avem una bucata tipa + una bucata tip. Relatia dintre cei doi se desfasoara la distanta, mai exact aproximativ 300 km. amandoi fiind din orase diferite. Se vad destul de rar si atunci intr-una din zilele weekendului, atunci cand el ajunge in orasul ei pentru cateva ore.
De-a lungul unei intregi saptamani el o anunta ca e posibil sa vina in orasul ei sambata, insa tot de-a lungul respectivei saptamani el a infirmat sosirea lui. Gel el spunea ca vine, ba ca nu mai vine, ba ca vine sigur, ba ca a intervenit ceva, ba ca nu mai are cu cine, ca nu mai are bani si tooot asa.
In vinerea din saptamana respectiva, domnisoara planuieste cu unul din parinti ca sambata sa mearga sa caute gresie si faianta pentru baie. Dupa ce ea isi planuieste asta, la doar cateva ore distanta afla ca tipu' ei vine cu siguranta.
Din moment ce parintii nu il cunosc, ea nu a putut sa amane planurile deja facute. Auzind astea, el se supara si din acel moment incepe sa se poarte mai rece cu ea. Nu o mai suna atat de des, ii spune ca e suparat pe ea pentru asta si ca asa va ramane pentru cateva zile.
Observand raceala lui continua, ea considera ca a gresit si "isi cere iertare". Dupa asta el nimic. Ba mai mult, ii spune ca atunci cand ea va vrea sa vina la el in oras e posibil sa procedeze si el la fel si ii indeasa pe gat cum ca el face totu' doar pentru ei, sa le fie lor bine si ea nimic.

23 comentarii:

ivoire 10 noiembrie 2009 la 06:14  

..a gresit el.. pentru ca nu i-a spus ei nimic concret. stie ca a gresit dar nu recunoaste,intorcand situatia in favoarea lui. ea e putin prea atasata de el, asa ca isi asuma greseala(absolut nevinovata,ea nu primise nimic clar de la el) si isi cere iertare.tipu' face pe nebunu' si incepe cu fraze gen"numai eu sunt in relatia asta",cand,defapt,stie foarte bine ca nu e adevarat. solutia: o discutie sincera in care cei doi sa lase orgoliul deoparte

mei 10 noiembrie 2009 la 11:37  

1. El, of course :D
2. Eu i-as fi dat cu altceva in cap, nu cu o scuza :D
3. His fault, deci sa se mai gandeasca :D

Anonim 10 noiembrie 2009 la 14:55  

Există două variante:
1. Tipul e egoist şi nu prea ţine la fata asta.
2. El ţine la ea, dar, mai supărăcios de fel, s-a enervat că n-a putut s-o vadă şi şi-a vărsat supărarea şi frustrările asupra ei. Ceea ce nu e tocmai ok, dar se mai întâmplă.

Oricum, dacă tipa şi-a cerut iertare şi el n-a reacţionat, e totuşi o problemă... Deci tind să cred că e mai valabilă prima variantă.

Ca să mă pronunţ, ar trebui să ştiu mai multe despre relaţia lor.

P.S.: Eu, în locul ei, aş fi renunţat la planurile de shopping cu părinţii pentru a mă întâlni cu el. Asta nu înseamnă că o blamez pe ea că n-a făcut-o. Pur şi simplu spun ce aş fi făcut eu :)

Fata din umbra 10 noiembrie 2009 la 15:14  

cred ca mi-am facut conscuta parerea, ma repet?

Alexa Dogaru 10 noiembrie 2009 la 15:30  

1. Cine credeti ca e de vina aici?!
Amandoi.
2. Ce parere aveti de faptu' ca ea si-a cerut iertare?!
Crezand ca a gresit, si`a cerut iertare. Asa poate`as fi facut si eu, si oricare dintre noi...
3. Ce parere aveti de faptu' ca el s-a suparat atat de tare pentru un asemenea lucru?!
Viata`i prea frumoasa si merita traita la maxim. Asa ca eu zic ca s`a suparat dintr`o tampenie. Nu s`ar fi intamplat asta daca exista comunicare.

P.s: E cam naspa cu relatiile la distanta, daca pot fi numite`asa....


[Parerea mea :)]

Anonim 10 noiembrie 2009 la 15:35  

1. Nu e de vina nimeni. In primul rand el nu s-a putut hotari daca vine sau nu (probabil a mai intervenit cate ceva) iar ea, din moment e nu avea nicio informatie sigura si-a pliat programul dupa cel al parintilor.
2. Intr-un fel, mie mi se pare ca nu era o prea mare problema ca sa amane planurile. adica.....nu cred ca dansa era vitala in alegerea gresiei pentru baie.
3. Nu ar fi trebuit sa se supere chiar pentru atat. E adevarat ca vine de la o asa mare distanta, dar totusi ar trebui sa aiba in considerare faptul ca dansul nu s-a putut hotari decat foarte tarziu si fata avea deja niste
planurie pe care se pare ca nu le putea anula.

Si ca sa revizui raspunsul la prima intrebare, am sa spun ca ambii au partea lor de vina. Nu mi se pare ca unul e mai vinovat ca celalalt (doar ca supararea baiatului a fost un pic cam prea....prea)

Simplu 11 noiembrie 2009 la 01:14  

@ Cafeaua de dimineata chiar e destul de atasata de el. In mod normal domnisoara nu e genu' care sa faca astfel de lucruri.

@ Mei esti tare belicoasa :)).

@ Emma crede-ma ca si ea ar fi fost in stare sa renunte la planurile deja facute, insa pur si simplu nu se putea.

@ Fata din umbra nu prea cred... sau :|...?!

@ AlecsA 1. Argumenteaza te rog.
2. Pai nu e mai simplu sa analizezi putin lucrurile?! Ceea ce spui tu e corect, insa intr-o oarecare masura asta duce cu gandu' la ceva de genu' "eu ma supar foarte tare pe tine pentru ca nu mi-ai comentat un post anume si tu fara sa stai prea mult pe ganduri iti ceri iertare pentru asta, insa mult mai logic, simplu si rumos ar fi fost sa stai 2 minute si sa te gandesti, iar apoi ai fi realizat ca nu ai nici o vina si tu pur si simplu nu ai avut ce spune legat de postu' ala".
Tu ai avut o astfel de relatie?!

@ Haylie 2. chiar ea o alegea.

mei 11 noiembrie 2009 la 08:42  

pai nu degeaba sunt leoaica ;;)

Andru` 11 noiembrie 2009 la 10:30  

1. nu e nimeni "de vina", sunt doar doi copii necopti:P
2.si-a cerut iertare cu scopul sa ii treaca lui supararea, nu pentru ca se considera vinovata.
3.probabil cei doi aveau aceeasi varsta, si cum bine stim ca baietii sunt cu 3 ani mai mici la gandire, el era mai infantil si a aratat acest lucru:D

fata din umbra 11 noiembrie 2009 la 12:55  

sau ce? I told you :D

Alexa Dogaru 11 noiembrie 2009 la 15:43  

Pai, dc cred ca au gresit amandoi? Pentru ca suntem oameni[nu`i nimeni perfect!] si trebuie sa comunicam, nu sa ne suparam aiurea. Cred ca viata asta e prea scurta ca sa ne suparam din lucruri minore. Poate pur si simplu n`a putut veni,poate parintii ei nu`s intelegatori etc. Trebuie sa te pui in locul ei. [Stiu c`ai transpus povestea ta la persoana a 3-a]
Da, se poate spune ca am avut un gen de relatie d`asta. Numai ca EL era din acelasi oras cu mine, insa era la facultate`n Bucuresti. Si ne vedem rar, cateodata o data la saptamana sau poate doar o data pe luna. Si aia n`a fost relatie... Mai ales pt ca n`am stiut sa comunicam. Cheia este comunicare. Trebuie sa stim ce simte cel de langa noi, inainte de a`l/a`o judeca.

Anonim 11 noiembrie 2009 la 15:43  

in cazul asta....as zice ca in mai mare parte vina a fost a ei.

Simplu 11 noiembrie 2009 la 21:14  

@ Mei am observat asta.

@ Andru` 3. Au aproape aceeasi varsta. Gen ii despart doar cateva luni din cate stiu. Si inca sunt. Vorbesti de ei la trecut... nu au murit slava Domnului :)). Cat despre baietii mai inpoiati... te rog nu generaliza ca mie unu' asta nu imi place si nici nu e corect fata de ceilalti. Ai dreptate totusi sunt multi ce au o anumita varsta, insa nu se comporta ca atare. Si asta e GRAV. Parerea mea.

@ Fata dinumbra my bad da' nu imi amintesc sa discutat despre asta. Oricum chiar daca... imi amintesc eu :D.

@ AlecsA bai mi-a placut raspunsu' tau. Comunicarea se invata. Ati fi reusit sa rezolvati asta daca vroiati, insa pentru ce?! Sa va vedeti odata pe luna. Aia... vorba ta, nu e relatie frate. Cat a durat asta intre voi ?!

@ Haylie nu inteleg de ce ?!

Andru` 12 noiembrie 2009 la 00:13  

Imi cer scuze:D Am vorbit de ei asa pentru ca vorbeam ipotetic si cred ca d`asta:-s
Sa traiasca ani multi:D

Simplu 12 noiembrie 2009 la 00:41  

Nu-i panica prietena. Am facut si eu o mica observatie, era asa... metaforic vorbind ca o albina :).

mei 12 noiembrie 2009 la 09:13  

iar te-am visat =)))

Anonim 12 noiembrie 2009 la 11:22  

Tipu' e cu paranoia. Clar! Probabil el e si singur la parinti sau e mezinul...ceva de genu'. Nu m-ar mira sa o si insele.

Simplu 12 noiembrie 2009 la 12:25  

@ Mei era o chestie ce spunea ca atunci cand visezi o persoana anume inseamana ca acea persoana a adormit cu gandu' la tine. Stii care e problema aici, ca eu nu am dormit aseara :D, da' posibil sa ma fi gandit la tine :).

@ Lucia singur la parinti nu e, insa mezinul parca da.

Anonim 12 noiembrie 2009 la 15:54  

vaiiiii:))) incurcata treaba. nu lua in considerare ce am zis mai sus. ambii au partea lor de vina. care mai mult si care mai putin....nu imi dau seama:)

Anonim 12 noiembrie 2009 la 16:59  

Atunci crede ca totul i se cuvine s.a.m.d. Si o sa tot creada asta pana o sa se indragosteasca si el...da' tare...si o sa il dea aia cu curu de pamant. Pana atunci nu o sa ii pese pe cine calca in picioare.

mei 12 noiembrie 2009 la 19:13  

:"> inseamna ca te-ai gandit de cel putin trei ori :)) anyway, si eu m-am gandit la tine, ca d-aia te-am visat :d
P.S.: i need to talk to you :D
>:D<

Anonim 12 noiembrie 2009 la 19:19  

E grele domne'. A gresit el pentru ca nu a spus ceva clar, si nefacand asta nu ar fi trebuit sa se supere pe ea. A gresit ea ca si-a cerut iertare pentru ca nu avea de ce. Cred ca el s-a suparat atat de tare in principal pentru ca are un orgoliu la care nu prea renunta. Adica na...cum sa renunte ea la intalnirea cu el tocmai pt niste gresie, nu?!
Ideea de baza e lipsa comunicarii insa. Ea nu ar trebui sa-si ceara iertare, ci sa vb cu el. Asta in cazul in care el ar las-o sa vb, ca se poate sa nu se intample asta. E greu. Intr-o relatie trebuie facute compromisuri, trebuie renuntat la orgoliu, trebuie comunicat.

Alle 14 noiembrie 2009 la 13:10  

Haide mai, ce-i asa de posesiv si egoist tipul?! A procedat foarte foarte urat.
A aratat chiar ca n-are incredere in ea.

me not likes him it [-x

Tipa si-a cerut iertare ca sa revina totul la normal, => she likes him.

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate