Iti Multumesc!

Da. Nu te mira asa. Iti multumesc. Sa nu crezi nici macar o secunda ca nu am de ce sau pentru ce, fiindca... din contra, am atatea si atatea motive.

Sunt in stare sa fac o lista intreaga de multumiri, insa ma abtin sa o insir aici, doar pentru ca e mult mai dragut sa ti-o soptesc la ureche.
Aici iti pot spune doar ca iti multumesc pentru zambetele din fiecare zi. Acele zambete de care ma indragostesc mereu. Acele zambete ce imi insoresc si imi bine dispun fiecare minut petrecut alaturi de tine.

Iti multumesc pentru ca mi-ai dat sansa sa iti ofer tot ce nu ai avut pana acum si poate... cine stie, voi reusii sa iti ofer mai mult decat crezi tu, eu si/sau amandoi laolalta.

Ah, ma oftica faptu' ca nu pot transpune in cuvinte toate sentimentele ce sunt in mine asemenea valurilor marii cand se lovesc de stanci. Da' tu stii foarte bine ce simt si apreciez faptu' ca esti atat de isteata incat sa intelegi si sa iti dai seama ca ceea ce noi avem, pur si simplu nu se poate exprima.

Promit sa iti soptesc la ureche multumirile mele, iar ceea ce ai citit aici, acum si melodia de mai jos, care de asemenea e pentru tine, sa fie doar de incalzire.
Sa tii minte intotdeauna ca te iubesc. Te iubesc... de tot obraznico.


Macy Gray - Glad your' here

5 comentarii:

Alexa Dogaru 24 decembrie 2009 la 03:22  

Ma bucur mult pentru voi! :)
Iubiti`va si apreciati`va unul pe celalalt.
Sunteti norocosi ca v`ati gasit unul pe celalalt.
>:D<

Anonim 24 decembrie 2009 la 10:56  

She's a lucky girl! Vă pup pe amândoi, scumpicilor! :*

fata din umbra 24 decembrie 2009 la 19:05  

ma bucur ca esti fericit obraznicule!
Meriti sa fi :). iubiti-va muuuuuuuuuuuuult!

Sarbatori fericite albinut !!

Restaurant Pizzerie Vechile Coline 26 decembrie 2009 la 15:58  

www.vechilecoline.ro

Restaurant Pizzerie Vechile Coline Iasi va ofera un meniu select pentru evenimente si mese festive, in cadrul unui ambient nascut din eleganta si meticulozitate.
Va asteptam sa va petreceti atat o seara linistita si deosebita in cadrul ambientului nostru dar si in compania serviciilor noastre de catering.
Festiv - nunti, cumetrii, reuniuni, aniversari, petreceri corporate, revelion, etc.
Corporate - conferinte, receptii, congrese, traning-uri, lansari, intalniri de afaceri, festivitati de promovare a produselor, inaugurari de sedii, etc.

Anonim 10 ianuarie 2010 la 01:32  

super articolu'
iubiti-va mult! >:D<

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate