Is it general ?!

Orice om spera la mai bine. Unii chiar se roaga noaptea, atunci cand pun capul pe perna, pentru o zi mai buna decat cea ce tocmai ia sfarsit. Bai se roaga... Bai si spera... Spera si se ruaga. Pe deasupra viseaza. Viseaza, findca se aude de cand lumea si pamantu' ca asta nu le-o poate lua nimeni. E si cum mai toate lucrurile bune nu apar in fiecare zi, se intampla totusi la urma urmei. Ce fac unii cand ii izbeste un asemenea lucru bun?! Auuud?! Fug. Da frate, fug ca de Dracu', ca de Moarte. Sau poate nici de astia nu ar fugii intr-n asemenea hal.

Uitati-va cu ceva mai multa atentie in juru' vostru si veti observa.
Cu asta m-am lamurit. Da' acum incerc sa imi dau seama de ce mama dracu' se intampla asa. E incredibil de frustrant. Cel putin pentru mine. Ma dor creierii incercand sa gasesc o explicatie plauzibila.

Mergem oare pe premisa ca e prea frumos sa fie adevarat?!
Cum ca ar fi cu siguranta ceva la mijloc, pentru ca nu li se poate intampla tocmai lor?!
Sunt oare atat de sadici incat tin cu tot dinadinsul sa se loveasca cu capu' de toti peretii, ca mai apoi sa isi dea zeci de palme si sa realizeze in final cat de prosti au fost?!
Voluntar sau involuntar, cert e ca lasa orice lucru bun sa le alunece printre degete. Incet si sigur.

Voi v-ati comfruntat pana acum cu o astfel de situatie?! Povestiti-mi va rog.
Eu am un singur mesaj pentru astfel de persoane: Don't be afraid to change. You may lose something good, but you main gain something even better.

7 comentarii:

mei 1 februarie 2010 la 08:37  

avem si noi dreptul sa visam, nu? :-"

ivoire 1 februarie 2010 la 16:59  

am avut si momente grele. cei care ma cunosc stiu ca am avut momente pe care nu ar fi trebuit sa le am la varsta asta. dar am trecut peste. asa am invatat sa fac haz de necaz,sa fiu ironica si cinica. pentru ca "zambind le rezolvi pe toate"

Myriam 5 februarie 2010 la 15:34  

Depinde de situatie.Cand stii sigur ca-ti doreai acel lucru din tot sufletul tau si s-a intamplat,fara sa fie oameni cu intentii ''bune'' in spate,atunci accepti binele si te bucuri de el.Eu cred ca traim intr-o societate care prea vaneaza orice urma de originalitate,bunatate,puritate sau orice lucru bun.Adica stiu din proprie experienta ca daca sunt fericita dintr-un motiv sau altul,in urmatoarea secunda e posibil sa sara cel putin cinci persoane care sa-mi distruga momentul,sau daca nu persoane,atunci situatii neprevazute menite ca fix in momenul ala sa-mi taie cheful.Cred ca am dezvoltat prea mult scepticism ca sa ne mai bucuram de ce primim asa cum il primim.Cred ca prea e acuta atitudinea asta de ''sigur sunt luat de fraier'' si de aceea pierdem ocazii valoroase,sau mai e si partea in care daca esti visator,esti cam naiv,deci fraier,ce-i cam exploatata destul de mult.Eu tot mai visez...Cum zice mei,zic ca inca mai avem dreptul!

Anonim 8 februarie 2010 la 17:01  

da...vai...am cateva povestioare..dar o sa revin cand am ceva mai mult timp:D

92lucia 10 februarie 2010 la 18:57  

Nu "Incet si sigur." "Repede si perpetuu" sa fie sarcastic si frustrant.

mei 12 februarie 2010 la 17:36  

ma, ady, ma, eu inteleg ca esti racit, dar tot trebuie sa mai dai p-aci :-W ia, hai.

Grapefruits 6 martie 2010 la 22:20  

chiar ieri ziceam, oamenii n-ar trebui sa aiba speranta...se amagesc singuri in loc sa puna mana si sa faca ceva

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate