Retrospectiva 2009

Am avut un an plin cu bune si rele. Poate ca mai multe rele, dar cele bune, atatea cate au fost, le-au acaparat pe restul.
2009 A inceput nu foarte ok. Party-ul de revelion a fost ca intotdeauna foarte tare. Cu toate ca nu l-am facut acolo unde imi doream mai mult, insa am reusit sa ma distrez ca de fiecare data. Spuneam ca nu a inceput ok pentru ca a trebuit sa ma despart de tipa cu care eram atunci. Proasta mutare atunci cand am acceptat sa fiu cu ea si la fel de proasta mutarea atunci cand am ales sa ma despart de ea, dar de folos ultima dintre mutari. Asa ca sa intelegeti de ce a fost proasta si ultima mutarea, va spun doar ca am fost amenintat ca se va sinucide si mi-a parut rau pentru ea, atunci cand ceilalti au aflat ce se intamplase. Dupa asta lucrurile au mers ok, doar eram in liceu si altceva nu prea aveam ce face.
A venit primavara si lucrurile s-au schimbat putin. Mi-am luat inima in dinti, metaforic vorbind, si am dat... viata acestui blog. Cu ajutoru' lui a urmat sa cunosc oameni foarte tari si foarte interesanti. Din toate punctele de vedere. Am ajuns chiar sa ii cunosc personal pe Fata din umbra, Bek00letz, Dan Fintescu, Oana Radu si Andreea Andrei.

Vara am simtit-o... aproape din plin. Spun 'aproape' pentru ca nu am ajuns la mare. Am muncit pe unde am putut, insa nu am apucat sa fac asta atat cat as fi vrut si cat ar fi trebuit. A venit apoi bacu' ce mi-a dat destul de multe batai de cap, picandu-l in prima faza.

Oricat de mult imi displace sezonu' rece, inclin sa cred ca din toata perioada anului, sezonu' rece a fost cel mai bun pentru mine. A fost mai bun pentru ca in toamna am reusit sa iau bacu' si am intrat la facultatea de psihologie, asa cum imi doream si imi propusesem.
Tot in sezonu' rece mi-am cunoscut domnisoara, moment si perioada ce sunt cea mai buna parte a intreg anului abea apus.

Mi-am propus sa nu regret nimic din ceea ce am facut in treacut, desi uneoir vad ca e destul de greu. In 2009 am facut lucruri ce nu mi-au placut, da' nu vreau sa spun ca le regret, pur si simplu s-a intaplat sa fie asa. In aceeasi masura gandesc si despre lucrurile ce mi-as fi dorit sa le fac, insa nu am avut ocazia, din varii motive. E timp destul.
Ideea e ca 2009 e deja istorie.

11 comentarii:

Anonim 3 ianuarie 2010 la 00:30  

In 2010 sa-ti fie bine cu domnisoara in toate sezoanele, nu doar cel rece! :D

Simplu 3 ianuarie 2010 la 00:39  

Bai, mersi mult de tot. Iar eu, iti doresc sa ne cunoastem mai bine prin intermediul blogurilor si bineinteles toate cele bune.

Andra 3 ianuarie 2010 la 00:40  

La multi ani, albinutz! :* >:D<

Simplu 3 ianuarie 2010 la 00:46  

La multi ani si tie Andra >:D<, sa-mi fie cu pardon ca am omis asta pe blogu' tau.

Alexa Dogaru 3 ianuarie 2010 la 01:42  

La multi ani, Adi!
>:D<

ivoire 3 ianuarie 2010 la 09:53  

buei,mi-e dor de tine p-aici prin bloggosfera! noroc cu anu' nou ca altfel nu stiu cand ne mai scriai ceva:D sa ai un 2010 minunat si cand ii vei face retrospectiva sa ai numai lucruri bune de scris:P la multi ani!

mei 3 ianuarie 2010 la 11:12  

iti mai zic lma? :D

Anonim 3 ianuarie 2010 la 12:11  

cu totii am avut parte de ani si frumosi si mai putin frumosi :)iti doresc un 2010 mult mai bun decat 2009 si sa ai parte de realizarea tuturor planurilor.La multi ani,dragul meu prieten Simplu "care esti" ca o albina :))

Simplu 3 ianuarie 2010 la 21:28  

@ AlecsA La multi ani si tie prietena!

@ cafeaua de dimineata vina mea. Poate anu' asta e mai prolific.

@ mei noi am vorbit si la telefon nu!

@ cristinacirstea tu esti foarte draguta intotdeauna. Mersi frumos.

Anonim 4 ianuarie 2010 la 21:03  

La multi ani! Nu-mi prea place mie chestia cu intarzierea dar nu am avut ce face:D

mei 4 ianuarie 2010 la 22:01  

da :P thanks to you :D

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate