Just shuffle

Azi am observat ca mi-am gasit in nou prieten. Unu' in "persoana" shuffle-ului telefonului meu.
De ce ?! Simplu. Pentru ca de fiecare data imi reda muzica conform starii mele de spirit. Genial.



Fara nici o alta legatura cu cele de mai sus... am gasit undeva un citat al lui Appius Claudius, care zice ca "Fiecare este arhitectul propriului viitor". Frate cata dreptate are, sau avea. De fapt, a avut pe atunci si are si in ziua de astazi, in ciuda faptului ca el nu mai e, da' astea sunt detalii.
Oricum eu sunt de parere ca asa e. Eu sunt genu' ala care nu crede in destin, soarta si alte nebunii de genu'. Totul se face sub influenta constientul si a inconstientului. Voi?! Pareri, obiectii?! Se accepta orice.

14 comentarii:

Anonim 19 februarie 2010 la 08:58  

Dacă ne-am putea construi viitorul după bunul plac, am avea vieţi perfecte. Nu depinde totul numai de noi, din păcate... Sunt o mulţime de lucruri care se întâmplă fără voia noastră. Putem controla momentul când întâlnim un om care ne va marca existenţa? Putem plănui cât timp îi vom ţine lângă noi pe cei dragi? Nu! Şi lista poate continua...

ivoire 19 februarie 2010 la 11:24  

in loc de "eu sunt genu' ala' am citit "eu sunt geniul ala" ;)) :P

B.Marin 19 februarie 2010 la 12:21  

Mare dreptate avea (si are in continuare) Appius Claudius prin afirmatia sa despre viitorul omului. Ce-si face omul cu mana lui se numeste "lucru manual", s-o citez pe fosta mea profesoara de fizica :D. Nu exista un destin, un simplu exemplu pe care l-as putea da:
as putea sa ma duc chiar acum, sa omor pe cineva, si sa intru la racoare, sau as putea sa-mi vad de treaba mea. E foarte simplu :D

Anonim 19 februarie 2010 la 12:53  

mai...nici eu nu cred in destin. eventual ni-l facem noi..

Alexa Dogaru 19 februarie 2010 la 16:01  

Sunt de acord cu afirmatia tipului aluia. :)
Depinde de noi cum ne construim viitorul. Foarte mult. :D

mei 19 februarie 2010 la 19:48  

Clar, telefonul tau te iubeste :D. Si presupun ca iubirea e reciproca ;;).

Andra 20 februarie 2010 la 02:43  

Eu sunt de acord cu Emma la treaba asta. Nu mereu putem controla ce ni se intampla..

Simplu 20 februarie 2010 la 17:54  

@ Emma si Andra aveti dreptate. Asemenea voua presupun ca gandea si Appius si la fel o fac si eu. Da' ma gandesc ca citatu' asta se refera la lucrurile mari, nu la detaliile marunte, care fac totul, mai mult sau mai putin.

@ cafeaua de dimineata bai, mersi de compliment :D.

@ B.Marin ai ales sa stai in banca ta, gen ti-ai controlat destinu'. Tipule esti un geniu :). Exact despre asta e vorba.

@ Mei daca imi mai face astfel de d'astea, am sa o fac si eu din ce in ce mai mult.

mei 20 februarie 2010 la 21:39  

:D sper :)) :-"

Alexa 22 februarie 2010 la 00:38  

deci esti un tip genial ... cat despre destin ... hmmm mult imi place sa cred ca depinde in totalitate de actiunile noastre ... dar oare toate actiunile noastre depind in totalitate de noi ?

Simplu 22 februarie 2010 la 18:40  

E hai si tu... nu mai spune nimanui ca cine te aude te crede :)). Sarnaaa' oricum :*.
Nici asa, nici asa. Nu depinde chiar in totalitate de actiunile noastre, insa acea... "cantitate" sa ii spunem, care nu depinde de actiunile noastre e foarte nesemnificativa la prima vedere, si foarte importanta de fapt. Insa nici aici nu putem generaliza,
Cat despre a doua parte nu pot spune decat "gategoric NU".

Anonim 22 februarie 2010 la 20:14  

Daca cunosti anumite "detalii" iti poti construi intreaga viatza dupa bunul plac.Da' credeti ce vreti ... cine intelege la ce ma refer stie ca am dreptate.

Anonim 22 februarie 2010 la 20:20  

Si trebuie sa te bucuri pentru ce obtii,nu sa vrei sa obtii in continuare mai mare,mai mult.

Myriam 24 februarie 2010 la 19:04  

Eu zic ca destinul e drumul,dar noi avem dreptul sa ne aranjam imprejurimile.Cred in destin si nu cred in destin,in acelasi timp(nici nu stiu daca se poate).Depinde de context.Uneori imi place sa cred ca cineva ne-a dat un sut in fund din Rai si acum trebuie sa ne ducem existenta pana suntem chemati inapoi:))

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate