Dintr-ale visarii cosmaruri

M-am trezit dimineata cu lacrimi in ochi si transpirat. Asta, simplul rezultta al unui fel de vis.
Se facea ca ne plimbam printr-un mare parc. Foarte mare. 'NE' asta insemnand ca eram eu, o prietena si doi amici. Unu' din cei doi tipi era cu sora lui mai mica dupa el. Tot plimbandu-ne printre inverzitele spatii, cea mica se pierde de noi. Am cautat-o ore in sir, iar la un moment dat, tipul si tipa incepusera a se satura, rugandu-ne astfel sa incetam cautarile. Eu unu' m-am enervat si i-am lasat in voia lor, continuand sa o caut pe cea mica, impreuna cu fratele ei.
La un moment dat, ca din senin, un barbat se pravaleste la picioarele noastre. Speriat, transpirat, gafaind, se arunca dintr-o miscare din fata picioarelor noastre in tufisurile de langa. L-am tras de acolo, am incercat sa il linistim si sa ne spuna ce patise. Ne-a spus ca la cativa metrii de noi se afla cadavrul unei fetite ce o gasise pierduta si dupa ce a violat-o a omorat-o. In momentul cand ne spunea astea, undeva in departare se zareau girofarele unor masini de politie. Amicu' meu a fugit imediat in locu' indicat de strain. Cand a ajuns acolo a urlat cat l-au tinut plamanii, moment in care eu am vazut negru in fata ochilor. L-am pus pe strain la pamant, m-am urcat peste el si am inceput sa plang si a-i cara pumni in fata. Minute in sir am facut asta, pana ce m-am oprit dintr-o data. I-am privit fata desfigurata, plina de sange si m-am trezit.

E unu' din cele mai negre cosmaruri ale mele. Nimic nu mi se pare mai rau decat violu' si pedofilia. Urasc genial de tare un om ce e in stare sa faca una din cele doua. Nici o pedeapsa nu mi se pare indeajuns pentru un om care savarseste asemenea fapte. Sau poate... stiu si eu... socuri electrice, frecvente, in zona genitala. Ani la rand.

10 comentarii:

Myriam 10 martie 2010 la 20:46  

Ce ma pot speria cosmarurile de genul!
Zile de-a randul imi tin persoanele dragi sub supraveghere,nu ca li s-ar intampla ceva,dar uneori cate-un vis de-asta poate fi apelul constiintei care-ti suna-n minte ca avertizare a ceva rau ce urmeaza sa se intample.Ma sperie cand vad crime in vis...e pur si simplu o stare din aia de piele de gaina pentru multe ore:-S

Simplu 10 martie 2010 la 20:54  

Te cred. Iti inteleg sentimentu'. Basca faptu' ca eu am cunostinte ce au avut felurite vise ce mai apoi s-au adeverit, intr-o oarecare masura.
Alceva te intreb eu pe tine acum. Daca ai avea un anume vis, ciudat, despre o persoana apropiata tie, crezi ca ai putea face ceva in asa fel incat sa nu se intample nimic ce nu ti-ar placea?!

Myriam 10 martie 2010 la 21:12  

mie imi zici?!si eu am avut vise de genul...nu se adeveresc in totalitate,dar unele chiar ma avertizeaza ca se intampla ceva rau,cu persoane la care nici nu ma gandesc des in mod obisnuit:-S

Simplu 10 martie 2010 la 21:23  

Nu crezi ca din moment ce visezi ca se va intampla ceva, e un semn ca asta are sa se intample totusi?! Sau consideri visu' respectiv o avertizare?!

Gabr13l 10 martie 2010 la 21:36  

E cel mai josnic lucru.Violu'.Ai dreptate cu socurile in zona genitala ani la rand:))Ca sa se mai linisteasca.

fata din umbra 10 martie 2010 la 23:05  

aaaaaa.. ma bag la somn :-s

Myriam 10 martie 2010 la 23:38  

Avertizare...ca se poate intampla maine,poimaine oricand.Nu sunt clarvazatoare(nici vorba!),dar foarte rar mi se mai intampla:)

Alexa Dogaru 11 martie 2010 la 00:46  

Un cosmar uraaat, uraaat!
Insa incearca sa nu interpretezi visul, pentru ca se spune ca ... nu e bine.
Probabil a fost o descarcare a subconstientului.

Te pup, my friend! :*

Anonim 11 martie 2010 la 16:34  

mai....in orice caz un cosmar foarte elaborat. si aveti dreptate in privinta violului....chiar e cel mai josnic lucru. si mai ales venind de la voi care sunteti baieti....e foarte reconfortant:)

Anonim 16 martie 2010 la 17:00  

baga un ochi la ultimul meu post, te rog;;)

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate