Definim, gen...

Cred ca m-am razgandit in ceea ce priveste titlul acestor postari de luni. Ma gandesc ca de acum inainte sa le numesc asa, iar pe celelalte le voi schimba cu prima ocazie cand voi avea timp.
De ce asta, intrebati voi ?! Pentru ca prin definitia ei, dilema este o judecata ce pune doua solutii contradictorii, ale unei aceleiasi probleme, dintre care trebuie aleasa doar una. Ei si aici sunt pareri si pareri, iar dilema ar fi fost in cazut in care eu sa fi propus una si tot eu sa fi propus si cele doua slutii, urmand ca impreuna sa hotaram care e cea mai buna. Si din moment ce nu se intampla asta, dam o noua denumire.

Saptamana asta va propun sa definiti 'Frica'.
Ce e ea ?!
Cand apare mai des ?!
De ce anuma va este frica ?!
Cum procedati atunci cand vreti sa scapati de ea ?!

3 comentarii:

mei 1 iunie 2010 la 11:46  

off-topic: draga halbinutz, te anunt ca m-am mutat pe blogger :-?, mai precis, aici: http://seventeen-freckles.blogspot.com/
so, pliz, schimba linkul de la blogroll :D

Rux 3 iunie 2010 la 23:11  

Frica = Stare de adâncă neliniște și tulburare, provocată de un pericol real sau imaginar. Atunci cand gandurile vin de-a valma si ai anumite probleme, de multe ori apare teama. Mi-e frica de singuratate si de pierderea celor dragi.

Mi-e frica de faptul ca nu ma mai simt la fel de puternica, cum ma simteam inainte.

Myriam 4 iunie 2010 la 17:57  

Frica: e momentul ala suprem de panica cand ti se strange stomacul,ti se usca gatul,iti transpira/ti se racesc mainile si inima-ti bate ca nebuna,creierul procesand o informatie ce pare a fi imposibil de realizat pe moment,generandu-se astfel toate fenomenele de mai sus:D Cred ca apare cand esti pus in fata unei situatii dificile/critice.Mi-e frica de chestiile pe care am senzatia ca nu sunt in stare sa le duc la capat pe moment,de necunoscut,de dezamagire sau esec:D.Ca sa scap de ea probabil imi iau inima-n dinti ,imi zic ca nu-s o mamaliga si intru in actiune.Alta solutie de-a scapa de-o frica nu exista:D

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate