Definim, gen...

Dupa o discutie bogata, in subiecte care mai de care, cu Cafeaua de dimineata, am ajuns la o intrebare.
Cum fac doi nebuni sex ?!

13 comentarii:

Baby R. 3 mai 2010 la 15:19  

cu multa nebunie... :)

Gabr13l 3 mai 2010 la 20:41  

Cu carnet rosu ..

Unknown 4 mai 2010 la 01:10  

Salut vreau sa ma contactezi....sunt sigur ca ne vom intelege de minune...vreau o colaborare poti vizita site ul meu sa afli cu ce ma ocup http://www.dreamserver.ro/ si daca vrei sa afli mai multe despre mine poti intra aici http://echipa.dreamserver.ro/ eu sunt cristian de la sectiunea despre noi.

Iti las numarul meu de telefon(0764227799) cat si adresa de email(egoistdream@yahoo.com) te rog contacteaza ma si nu face public comentariul mersi mult te astept.

addicted 5 mai 2010 la 22:57  

Cu nu multa grija si interes! :))

Ruxi 6 mai 2010 la 01:06  

Vin cu o completare..am tot şters si rescris din comentariul anterior, încat nici nu mai ştiu ce am omis..cu surprindere am observat că totuşi comentariul s-a publicat.

Mi-e tare milă de oamenii ăştia. De nebuni, zic. La propriu. Pentru că mă gândesc că acel om trebuie să fi suferit un adevărat şoc ca să ajungă aşa.


Acum nu ştiu dacă am interpretat eu bine textul. Mă gândesc la acei oameni ce sunt ţinuţi sub tratament, supravegheaţi sau nesupravegheaţi. Nu mă refer la indivizii irascibili, cu fel de fel de idei fixe, pe care noi îi etichetăm uneori drept nebuni.

Nebunia e o boală. A minţii. Ei nici măcar nu ştiu ce li se întâmplă. Sunt precum copiii. Şi nu cred că mai fac sex, sau dacă fac, ori sunt îndrăgostiţi şi-o nebună cu un nebun fac amor, ori o fac de amorul artei, că aşa le-o cere trupul.

ivoire 6 mai 2010 la 09:24  

tocmai d-aia s-a ajuns la intrebarea asta. :) imagineaza-ti un caz comun: schizofrenia. cand,in cazurile simple, persoana respectiva are halucinatii. nici nu stii daca ceea ce traiesti e adevarat. iar cel de langa tine la fie e la fel de nebun ca si tine,fie e mai rau.. deci,parerea mea e ca nimic nu e concret in starea lor,iar modul in care fiecare raspunde la intrebarea asta,e modul in care fiecare vede nebunia din el..
nu?
zi,simplule.

Simplu 6 mai 2010 la 13:01  

@ Ruxi ai interpretat foarte bine textul. Ideea e sa vad ceea ce gandeste fiecare. De aceea am lasat intrebarea atat de seaca. Fara nici o alta completare. Asta pune pune imaginatia la treaba, zic eu. Ti-a iesit foarte bine. Imi place raspunsul tau.

@ cafeaua de dimineata exact prietena mea. Da' uite ca eu nu m-am gandit la ideea cu nebunia din fiecare, eu m-am bazat doar pe imaginatia fiecaruia. Ambele mi se par la fel de bune.
Pana la urma trebuie sa incerci sa fi pentru cateva momente empatic si astfel ai sa respunzi la intrebare.

Ruxi 7 mai 2010 la 01:00  

Simplu, intrebarea nu e simpla..e o dilema totusi..
Tu cum crezi ca fac 2 nebuni sex?

Army 7 mai 2010 la 12:28  

pai presupun ca lipesc un pat de tavan,se leaga de pat si incep:))))

Alexa Dogaru 8 mai 2010 la 17:33  

Hmm.. :-?
I don`t know :D

Simplu 9 mai 2010 la 00:57  

@ Ruxi imi e foarte greu sa iti explic in cuvinte. Am un adevarta film in cap. Cert e ca dureaza foarte mult timp. :) Daca m-as apuca sa explic in cuvinte, te-ai plictisi citind si am nevoie de imagini care sa arate ceea ce eu vreau sa spun, sa poti intelege exact.

@ Army-Sec e si asta o posibilitatea. Tie ti-ar placea sa fcai asta ?!

@ AlecsA hai ma prietena mea. chiar nimic?! Nu pot sa cred. Tocmai tu... !

CarmenPunkGirl 22 mai 2010 la 16:40  

Exista si posibilitatea sa nu stie ce e ala sex. Sau daca stiu, poate nu inteleaga ce fac. Oricum..imi e mila de ei

Anonim 14 noiembrie 2011 la 15:30  

cu multa grija:))

Trimiteți un comentariu

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate