Definim, gen...

Am incercat mai mereu sa fac in asa fel incat luni dimineata aceasta postare sa existe si iata, de data asta reusesc. E putin trecut de ora 24 si cu asta orgoliul meu mai creste cu o liniuta. Chiar asa, definiti saptamana asta 'Orgoliul' ?!

Exemplu de...

Curaj, hotarare, incapatanare, un imens orgoliu si lista poate continua. De asta a dat dovada tanara din urmatoarea poveste.

Tipa din poza se numeste Katie Kirkpatrick (21 de ani) alaturi de iubitul ei Nick (23 de ani).
Poza a fost facuta cu putin timp inainte de ceremonia de casatorie a celor doi, pe data de 11 iaunuarie 2005 in Statele Unite. Katie sufera de cancer in faza terminala si petrece foarte multe ore pe zi primind tratament.

In ciuda durerilor, Katie a tinut mortis sa continue.

Katie, luand o mica pauza inainte de continuarea petrecerii, alaturi de... din acel moment, Nick, sotul ei, tubul de oxigen ce a insotit-o pe toata durata serii si parintii lui Nick, mandrii de faptul ca fiul lor s-a casatorit cu fata ce o iubea inca din adolescenta.



Momentul artistic oferit de Nick si prietenii acestora sotiei lui.

La un moment dat durerea o impiedica sa se mai distreze alaturi de prieteni si familie.

La 5 zile dupa ceremonie, Katie a murit.
Sursa: DaMaiDeparte.ro


Definim, gen...

Ce spuneti, saptamana asta incercam sa definim 'Fericirea' ?!
Satisfaceti-mi, va rog frumos, curiozitatea raspunzand si la cateva intrebari, gen...
1. Ce te face fericit/a ?!
2. Ce simti atunci cand esti fericit/a ?!

Leapsa (20 & 21)

De la Ruxi am o leapsa de foarte mult timp, ce ma roaga sa numesc cateva dintre serialelel ce le urmaresc. Cum din lipsa de timp, in ultimele 2 luni nu tin minte sa fi vazut nici macar un film amarat, daramainte sa mai urmaresc seriale, am sa numesc cateva care imi plac si cateva ce le urmaream odata. Anume:
1. Mi-a placut si imi place foarte mult Prison Break. Genial serial. nici in ziua de azi nu le-am vazut pe toate, cu toate ca le am in calculator.
2. Ghost Whisperer
3. Tow and a half men
4. Superman
... La dracu' sunt foarte multe seriale ce le urmaream inainte, seriale ce azi nu se mai difuzeaza la Tv. Multe imi stau pe limba... Imi sunt in cap. Imagini imi alearga prin cap si nu sunt in stare sa le tin pe loc sa pot spune ce si cum. Asa ca trec mai departe, la o noua leapsa, de data asta primita de la prietena Cristina Cirstea. Leapsa ei ma pune sa numesc cateva melodii alaturi de care am trait clipe minunate, sau melodii ce le asimilez cu anumite clipe din viata.
1.
De fiecare data cand aud melodia asta ma trec fiorii pentru ca... inchizand ochii, ma face sa retraiesc cateva momente geniale petrecute undeva in toamna lui 2009.
2.
Pe asta o asimilez cu una din noptile agitate.
3.
Si daca tot vorbim de clipe si momente, pot sa precizez si trezirea de dimineata da?! Lil Wayne cu Fireman ma trezeste in fiecare dimineata. Si o face al dracu' de bine.

Pff, nu aveti idee ce bine ma simt acum ca am resusit in sfarsit sa postez astea doua leapsa. De cand trebuia sa o fac...

Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate