"Lacrimi pentru omenire"

"Mama, de ce plangi?!" intreba fiul pe mama sa.
"Pentru ca sunt femeie..." a raspuns ea.
"Nu inteleg..."
Mama... l-a imbratisat si i-a spus... "Nu vei putea intelege dragul meu."

Mai tarziu... baietelul il intreaba pe tatal sau: "De ce plange mama fara nici un motiv ?"
"Toate femeile plang fara motiv" ... a fost tot ce tatal sau i-a putut raspunde.

Omuletul nostru curios... a crescut si a devenit barbat... dar inca nu primise raspuns la intrebarea sa.
Asa ca intr-o zi... l-a sunat pe Dumnezeu si l-a intrebat: "Doamne... de ce femeile plang atat de usor ?"
Dumnezeu i-a raspuns:

"Cand am facut femeia... a trebuit sa o fac speciala..."
"I-am facut umerii destul de puternici incat sa poata sa care greutatea pamantului... dar... in acelasi timp... destul de delicati incat sa poata sa ofere alinare"
"I-am oferit putere ca sa poata sa mearga mai departe atunci cand toti ceilalti renunta... si sa poata sa aiba grija de familia ei... in clipe grele de boala si disperare."
"I-am oferit sensibilitate ca sa isi poata iubii copii in orice circumstanta, chiar si atunci cand copilul sau a ranit-o foarte rau."
"I-am oferit forta ca sa isi ajute barbatul sa treaca prin esecuri... si am facut-o din coasta lui ca sa ii protejeze inima"
"I-am oferit lacrimi... si sunt ale ei ca sa le foloseasca atunci cand are nevoie de ele."
"Este singura ei slabiciune; Sunt lacrimi pentru omenire."

La Multi Ani mama... Te Iubesc!
La Multi Ani domnisoarelor si doamnelor!

Leapsa (22)

Marius Moga e cel ce mi-a pasat aceasta lepasa si am tot incercat sa o postez ca e mai mult decat simpla, insa eu nu am putut sa ma hotarasc. De ce?! Pai e vorba de mancarea favorita. Multe mancaruri sunt printre favoritele mele si ultimul lucru pe care vreau sa il fac acum e sa insir denumiri, pentru ca exista 99 % sanse sa mi se faca pofta de ceea ce spun aici si e nu am cum sa mi-o satisfac prea curand. Dar iataca... ma risc.
Poze, gen sunt mai expresive decat cuvintele.

Presupun ca e inutil sa mai pasez ciuva leapsa, din moment ce o mare parte din voi ati lasat-o mai moale cu bloggareala vara asta. Oricum, daca totusi o vrea cineva, o poate lua.

Update. Si o cafea... intotdeauna fara zahar. Cu toate ca nu se inscrie la categoria mancare, da' nici Pepsi nu are dreptu' si totusi e acolo.

Lingusitor vs. Pupincurist

De zile bune ma intreb daca linguseala e un defect. De o vreme incoace lingusesc in stanga si in dreapta. Asta am facut de cand ma stiu, insa paremi-se ca acum e mai vizibil ca niciodata. Problema mea e ca asta tinde sa fie numita si, ceea ce se numeste, 'pupincurism'. Nu vreau sa fiu numit asa. Eu nu sunt asa. Si totusi nu pot sa nu lingusesc... sa gadil orgolii... Imi place sa fac asta.

Da' va intreb pe voi. E defect sau nu ?!
Voi vedeti diferente mari intre cele doua ?!

Definim, gen...

Am incercat mai mereu sa fac in asa fel incat luni dimineata aceasta postare sa existe si iata, de data asta reusesc. E putin trecut de ora 24 si cu asta orgoliul meu mai creste cu o liniuta. Chiar asa, definiti saptamana asta 'Orgoliul' ?!

Exemplu de...

Curaj, hotarare, incapatanare, un imens orgoliu si lista poate continua. De asta a dat dovada tanara din urmatoarea poveste.

Tipa din poza se numeste Katie Kirkpatrick (21 de ani) alaturi de iubitul ei Nick (23 de ani).
Poza a fost facuta cu putin timp inainte de ceremonia de casatorie a celor doi, pe data de 11 iaunuarie 2005 in Statele Unite. Katie sufera de cancer in faza terminala si petrece foarte multe ore pe zi primind tratament.

In ciuda durerilor, Katie a tinut mortis sa continue.

Katie, luand o mica pauza inainte de continuarea petrecerii, alaturi de... din acel moment, Nick, sotul ei, tubul de oxigen ce a insotit-o pe toata durata serii si parintii lui Nick, mandrii de faptul ca fiul lor s-a casatorit cu fata ce o iubea inca din adolescenta.



Momentul artistic oferit de Nick si prietenii acestora sotiei lui.

La un moment dat durerea o impiedica sa se mai distreze alaturi de prieteni si familie.

La 5 zile dupa ceremonie, Katie a murit.
Sursa: DaMaiDeparte.ro


Powered By Blogger

Search here

Persoane interesate