Ocupanta a bibliotecii

Am terminat cartea asta de mai bine de 2 luni, dar din nu stiu ce motiv am tot amanat sa scriu despre ea. Am primit-o de la prietena Mei . O carte geniala si pentru asta iti multumesc inca odata Mei .

E o carte pe gustu' meu, din simplul fapt ca ma invata ceva nou. Bine, nu m-a invatat in adevaratu' sens al cuvantului, insa "mi-a pus pe masa" lucruri ce mie imi plac, ma intereseaza, ma pasioneaza...
Am mai spus asta, sunt un tip caruia ii place sa despice firu' in patru, iar cartea asta e exct ceea ce imi trebuia. Pasionat de tot ceea ce tine de psihologie, inca nou intr-ale ei, Morfospihologia mi se pare geniala. Este acea stiinta ce te ajuta sa descifrezi peronalitatea oamenilor studiidu-le chipul, scrisa de Patrice Ras pe baza cercetarilor lui Louis Corman, fondatorul acestei discipline.
Recunosc faptul ca mi-a deschis apetitul in a mai citii despre Morfopsihologie si a incerca sa imi insusesc anumite cunostinte, care sa ma ajute sa imi dau seama de personalitatea celor cu care interactionez doar privindu-le chipu'. Geniala alegere Mei, sarna' :).

9 comentarii:

hayliehayl 19 martie 2010, 14:31  

interesat......ai eu vreau:X

Myriam 19 martie 2010, 14:53  

Carti din domeniul psihologiei n-am incercat inca.Eu am o mica ciudatenie a mea apropo de fetele oamenilor...nush cat e de ciudata,dar chestia e ca pot citi un om dupa fata.Uneori am dreptate,de mai multe ori,alteori nu am dreptate.It sounds nice...asta-i cert:X

mei 19 martie 2010, 19:02  

sa cresti mare :d

Simplu 19 martie 2010, 21:46  

@ hayliehayl chiar e :).

@ Myriam pai ia da tu un search pe domn' Google si citeste cate ceva despre asta ca poate se prinde ceva de tine, daca spui ca ai inclinatia asta.

@ mei off Domane de cate ori mi-ai urat asta... Zau ca am sa ma masor odata si saca nu am nici macar un centimetru in plus, zau ca am sa ma oftic.

mei 20 martie 2010, 09:55  

bwuhaha! shorty >:)

Simplu 20 martie 2010, 13:12  

Bwuhaha to you to obraznico :).

mei 20 martie 2010, 18:10  

;;) dublu bwuhaha catre tine

Simplu 21 martie 2010, 02:14  

Fir-ar... m-ai inchis :P.

mei 21 martie 2010, 09:11  

iupi \:d/ i won >:)

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget
A apărut o eroare în acest obiect gadget

Search here

Follow by Email

A apărut o eroare în acest obiect gadget

About...

Persoane interesate