Definim, gen...

Ei obraznicilor, am vazut ca va pricepeti intr-ale dilemelor si imi place de voi ca nu va inghesuiti in a-mi tranti comentarii. Asa pe rand, frumos, ordonat, toata lumea stand la coada, asteptandu-si randu' civilizat.
Ce spuneti voi daca saptamana asta incercati sa definiti supravietuirea ?!
Sa va vad parerile...

7 comentarii:

AlecsA 13 aprilie 2010, 09:51  

In zilele noastre `a supravietui` are multe sensuri conotative.
Putem supravietui unei catastrofe [vezi Chile, Indonezia etc], in urma pierderii unei persoane dragi [ma refer ca trecem cu greu peste situatie] s.a.
Insa hai sa`ti spun cum vad eu supravietuirea.
O vad ca pe o lupta zilnica in jungla asta plina de oameni rai, care calca pe cadavre. Daca ai supravietuit unei zile, inseamna ca ai castigat lupta si nu razboiul.
Exista lupte zilnice din care ne chinuim sa iesim triumfatori, iar la final ajungem sa spunem:"Multumesc ca am rezistat si azi..."

Punctul meu de vedere. Si atat.

Myriam 13 aprilie 2010, 16:39  

Sa aud ceasul sunand dimineata,sa scap necalcata de masina/autobuz si sa rezist prin a fi eu,cand toti incearca sa ma schimbe.Cam astea au fost primele trei lucruri care mi-au venit in minte dupa ce-am vazut ''definiti supravietuirea''.Si orasul este o jungla,deci trebuie sa stim sa ne descurcam prin el,pentru ca altfel o sa sfarsim inghititi de toate lucrurile care ne inconjoara.Despre asta e supravietuirea...sa-ti faci propriul drum pe aceeiasi carare pe care si-au facut drum si altii,dar fara sa fi eclipsat de cei ce-au trecut pe drumul ala inaintea ta sau trec pe acel drum deodata cu tine:)

Ioana C. 13 aprilie 2010, 21:02  

Mi-am amintit că cineva spunea: în oraș se supraviețuiește iar în natură se viețuiește. Asta apropo și de postarea meu cu poluarea...

cafeaua de dimineata 14 aprilie 2010, 18:50  

supravietuirea inseamna sa iti folosesti toate resursele(de orice natura) pentru a rezista unei conditii, situatii cu un anumit grad de risc. definitie dura si rece, ea se muleaza dupa personalitatea,mediul,conditiile,caracterul fiecarei persoane. unii supravietuiesc zi de zi, in timp ce altii se descurca foarte bine,fiind pusi intr-o situatie dificila foarte rar. intrucat suntem diferiti,fiecare va avea propria-ai varianta.

cristinacirstea 15 aprilie 2010, 21:57  

a supravietui inseamna din punctul meu de vedere sa te adaptezi la stilul de viata al celorlalti,sa inveti sa te descurci pe cont propriu,sa iti procuri singur cele trebuincioase si sa inveti sa nu depinzi de nimeni

Ruxi 19 aprilie 2010, 00:31  

A trai = a supravietui. Cam atat. La ora asta. :)

Baby R. 28 aprilie 2010, 22:03  

sa supravietuiesti e atunci cand moartea cuiva drag inseamna moartea lumii tale si totusi mai ai ceva bun in tine cand poti alege sa fii rau.

Trimiteți un comentariu

A apărut o eroare în acest obiect gadget
A apărut o eroare în acest obiect gadget

Search here

Follow by Email

A apărut o eroare în acest obiect gadget

About...

Persoane interesate