Leapsa (20 & 21)

De la Ruxi am o leapsa de foarte mult timp, ce ma roaga sa numesc cateva dintre serialelel ce le urmaresc. Cum din lipsa de timp, in ultimele 2 luni nu tin minte sa fi vazut nici macar un film amarat, daramainte sa mai urmaresc seriale, am sa numesc cateva care imi plac si cateva ce le urmaream odata. Anume:
1. Mi-a placut si imi place foarte mult Prison Break. Genial serial. nici in ziua de azi nu le-am vazut pe toate, cu toate ca le am in calculator.
2. Ghost Whisperer
3. Tow and a half men
4. Superman
... La dracu' sunt foarte multe seriale ce le urmaream inainte, seriale ce azi nu se mai difuzeaza la Tv. Multe imi stau pe limba... Imi sunt in cap. Imagini imi alearga prin cap si nu sunt in stare sa le tin pe loc sa pot spune ce si cum. Asa ca trec mai departe, la o noua leapsa, de data asta primita de la prietena Cristina Cirstea. Leapsa ei ma pune sa numesc cateva melodii alaturi de care am trait clipe minunate, sau melodii ce le asimilez cu anumite clipe din viata.
1.
De fiecare data cand aud melodia asta ma trec fiorii pentru ca... inchizand ochii, ma face sa retraiesc cateva momente geniale petrecute undeva in toamna lui 2009.
2.
Pe asta o asimilez cu una din noptile agitate.
3.
Si daca tot vorbim de clipe si momente, pot sa precizez si trezirea de dimineata da?! Lil Wayne cu Fireman ma trezeste in fiecare dimineata. Si o face al dracu' de bine.

Pff, nu aveti idee ce bine ma simt acum ca am resusit in sfarsit sa postez astea doua leapsa. De cand trebuia sa o fac...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Search here

Follow by Email

About...

Persoane interesate